Haberler

Vakti geldi




BMW, amiral gemisi 7 Serisini Haziran ayının 10’unda tanıtacağını duyurdu.

Geçtiğimiz Nisan ayında paylaşılan fotoğraflarla hakkında az da olsa fikir sahibi olduğumuz ve daha sonra kamuflajsız olarak da objektiflere yakalanan model, BMW’nin geleneksel böbrek formlu ızgarasının her iki yanında lazer aydınlatmalı ön farlarla otomobil sevenlerin karşısına çıkacak. Ön çamurluklarda hava yarığına sahip olacağı da belirtilen 7 Serisi’nin arka tasarımında ise krom çıta ile görselliği arttırılan arka farlar en dikkat çeken görsel öğeler olarak öne çıkacak.

Tanıtımına kısa bir süre kalan 7 Serisi ile alakalı detaylı teknik bilgi vermekten kaçınan BMW, karbon fiberle güçlendirerek “Carbon Core” adını verdiği yeni bir karoser kullanırken bu sayede otomobili yaklaşık 130 kg hafifletmeyi başarmış. BMW’nin TwinPower Turbo motorlarının daha güçlü ve elden geçirilmiş versiyonlarının kullanılacağı belirtilen 7 Serisi’nde ayrıca; otomatik yükseklik ayarına sahip havalı süspansiyon sistemi, uzaktan kumanda edilebilen park sistemi ve el hareketleriyle kontrol edilebilen “iDrive Touch Display” bilgi-eğlence sistemi standart olarak sunulacak.

https://www.youtube.com/watch?v=3hnYf-Xvmss

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Zaten a8 ve S ten 150 kilo civarı daha hafifti, adamlar her modellerinde daha da aşık ediyorlar kendilerine

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu