Haberler

Yeni Cruze’da sona doğru




Chevrolet, resmi çıkışını 24 haziranda yapıcak olan 2016 Cruze’a ait yeni bir görsel yayınladı.

Önümüzdeki sene için hazır olan model, daha spor bir  panel ve incelip uzunlaşmış, büyük hava girişleri sunuyor. Krom detaylar ve yeni tasarım kaput göze çarpan diğer özellikler arasında.

Chevrolet detayları hala saklı tutsa da yeni modelin selefine göre daha hafif ve büyük olacağını doğruladı. Ayrıca yeni güvenlik sistemleri ve MyLink bilgi sistemide beklentiler arasında.

İlgili Makaleler

6 Yorum

    1. eski kasasıda bence çok iyidi 80 bin tl ye 1.6 jetta alıcağıma 35 bine şunun 2.0 dizelini alırım tokatlamadığım insan kalmaz

      1. ama mağlesef öyle olmuyo eski kasanın makyajlısında gelen 1.4T motor hariç ne 1.6 benzin 1.6 gibi yürüyo nede 2.0 dizel 2.0 gibi yürüyo

  1. Chevrolet dünya devi,köklü bir şirket. tr den çekilmesi demek arabanın sahipsiz kalacağı anlamına gelmez. Opel servisleri hizmet veriyor. güvenlik testlerinden 5 yıldız alan nadir arabalardandır cruze. Herkes yakıtını,piyasadan çekilmesini eleştiriyor.Benzinli 1.2 motor araba da çok yakıyor arkadaşlar.2010 model 52.000 km de otomatik cruze’um var.Bir defa bakımlar haricinde ustaya,servise götürmedim.Fiyatının da sınıfındaki araçlardan daha ucuz olması avantaj tabi. 27.000 tl ye abs si olmayan pejo 206 alacağınıza, 8 hava yastıklı cruze almak daha mantıklı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu