Haberler

Adaylar belli oldu!




2016 Avrupa’da Yılın Otomobili unvanını kazanmak için katılımcılar belli oldu. Tam 40 otomobilin unvan için yarışacağı bu zorlu süreçte yer alan otomobillerin hepsi piyasaya beş yıldan erken bir sürede giriş yaptı. Yani adayların en yaşlısı 2010 yılında piyasaya girdi diyebiliriz.

Listenin daraltılmış hali 1 Aralık’ta duyurulacak. Kazanan ise 2016 Cenevre Otomobil Fuarı’nda açıklanacak. 2015’teki yarışı Volkswagen Passat kazanmışken, 2014’te unvanı Peugeot 308 elde etmişti.

Açık konuşmak gerekirse bu ödülü Giulietta’dan beri almamış olan Alfa Romeo, Giulia ile en güçlü ve iddialı üretici konumunda.

İşte liste:

Alfa Romeo Giulia

Audi A4

Audi Q7

Audi R8

BMW X1

BMW 7-Series

Ferrari 488 GTB

Fiat Aegea

Ford S-Max / Galaxy

Ford Edge

Ford Mustang

Honda Jazz

Honda HR-V

Hyundai Tucson

Infiniti Q30

Jaguar XE

Jaguar XF

Kia Optima

Kia Sorento

Land Rover Range Rover Sport

Mazda2

Mazda CX-3

Mazda MX-5

McLaren 570S

Mercedes-Benz GLC / GLC Coupe

Mercedes-Benz GLE / GLE Coupe

Mercedes-AMG GT

Opel Karl

Opel Astra

Renault Talisman

Renault Espace

Renault Kadjar

Ssangyong Tivoli

Subaru Levorg

Subaru Outback

Suzuki Vitara

Škoda Superb

Tesla Model X

Toyota Mirai

Volkswagen Touran

Volvo XC90

okan

1995 yılından doğdum. Ekonomi bölümü öğrencisiyim. Otopark ile ilk tanışmam 2013 yılına dayanmakta. Otomobil sevgimi ve bilgimi köklendiren bu oluşumda 2015 yılının başından beri aktif olarak çalışmaktayım.

İlgili Makaleler

17 Yorum

  1. honda jazz, tucson mazda 2 veya fiyatına göre gulia alabilir. çok ufak ihtimal superb ye veriyorum. diğerleri alamaz zaten. andın tabiiriyle bütün kutuları dolduran alır. yoksa gecen sene la ferrari nin oldugu yarısmada passat almazdı diğer bütün seneler gibi.

  2. genelde c-d sınıfı araçlara veriliyor ödüller astra-superb olabilir xc90da iyi araç ancak herkesin ulaşabileceği seviyede bir araç değil

  3. şimdi listede gördükten sonra google’da arattım opel astra 2016 diye lütfen biri şaka desin bu kadar çirkin olamaz bi araba

  4. Renault Talismanı bi görelim ondan sonra tam karar veririm ancak bence Giulia ya da espace.

  5. toyota mirai bmw 7 ve garip gelmesin fiat agea dan birisi olacak niye mi fiatı kurtarmazlarsa batacak dedikoduları var.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu