Haberler

Bizden kaçamazsın




2016 yılında piyasada olması beklenen makyajlı 911 bugün kamuflajsız halde Prag sokaklarında görüntülendi. Test aşamasında farklı hava, yol, sıcaklık şartlarında denenen yeni 911’i ilk defa kamuflajsız görmüyoruz. Çekilen fotoğrafta da görüldüğü gibi net bir şekilde otomobilin arka kısmını yakalayan casus arkadaşın söylediğine göre sokakta dönüş yapan araçtaki farklılığı görüp kamerayı çıkarana kadar böyle bir fotoğraf yakalamış. Kendisini tebrik ediyoruz.

Bu casus fotoğrafı internete düşen yenilenen 911 yani 991.2’de üretime yakın bir prototip olduğu açık bir şekilde görülüyor.

Son testlerini tamamlamakta olduğunu da böylece rahatlıkla söyleyebiliriz yeni 911 için. Peki makyajlı Alman bizlere neler vaat ediyor? Modifiye edilmiş ve birbirine yakılaştırılmış egsoz çıkışlarından tutun da yeni arka stop aydınlatmasına kadar verimli değişikliklerin bariz bir şekilde görüldüğü araçta yenilenen tampon da kolay bir şekilde görülebiliyor.

Önceki sızıntılarda makyajın genel olarak aracın tüm bölgelerinde uygulandığı fotoğraflarla kanıtlanmıştı. Bunlar gündüz LED farları ve yeni ön tampon gibi ana etmenleri de kapsıyordu.

Eylülün ortasında Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtılması beklenen yeni otomobilin tüm versiyonlarında turbo beslemeli motorlar göreceğiz. Tabii ki GT3 modelinde de atmosferik ruhu yerini koruyacak ve üstelik olası bir safkan GT versiyonda da 6 ileri manuel şanzıman da dedikodular arasında.

 

okan

1995 yılından doğdum. Ekonomi bölümü öğrencisiyim. Otopark ile ilk tanışmam 2013 yılına dayanmakta. Otomobil sevgimi ve bilgimi köklendiren bu oluşumda 2015 yılının başından beri aktif olarak çalışmaktayım.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Eyvallah adamlar yapıyor, 911 en sevdiğim arabasıdır da bu biraz carrera ya benzemiş, fark kolay anlaşılmıyor.

    1. Cayman demek istemişsin sanırım. Haklisin biraz daha oyuncağımsı şimdikine göre

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu