Haberler

Hangisi gerçek?




NeoGAF’ın üyelerinden “ShamePain”in paylaştığı fotoğraf yeni Need For Speed oyununun görsel açıdan gerçekliğe ne kadar yakınlaştığını ortaya koydu. Oyundan alınan iki sahneyi, gerçek mekanlarında gerçek araçlarla fotoğraflayan grup aradaki farkın inanılmaz azaldığını göstermiş oldu.

Oyundan alınan görüntüler Need For Speed’in oyun giriş ekranından alınmış. Bu görüntüler Need For Speed oyun motoru ile oluşturulmuş olsalar da, gerçek oyundaki görüntüler bu kadar iyi olmayabilir. Hareketli görüntülerde bu seviyede kaliteyi yakalamak bilgisayar donanımlarını çok fazla zorlayacağı için oyun oynama esnasındaki görüntülerin kesinlikle bu kadar iyi olmayacağı malesef bilinen gerçeklerden. En azından oyunun oyun motoru ile bu kalitede görüntülerin oluşturulabilmesi gelecekte gerçeğe çok yakın görüntüler sunan oyunlar oynayacağımızın göstergesi olacak.

120619_F9YyT9Db9O_lookdev_shot

Onur KALENDER

1985 doğumluyum. Otomobillere olan sevdam ilk hatırladığım otomobil olan Volvo 360 ile başladı. Geceler boyu uykusuz otomobil dergilerini ezberlemem, kendi tasarımlarımı yapmam ve son olarak da otopark ailesine katılmamla devam ediyor.

İlgili Makaleler

6 Yorum

    1. soldaki kareler oyundan, sağdaki kareler gerçek. Aslında oyun demek doğru olmaz. Sadece oyun motorunun kalitesini göstermek amaçlı hazırlanmış görseller.ama yazıda da söylendiği gibi, bilgisayarlar yeterli donanıma ulaştığı zaman oyunlar bu şekilde yapılabilir

  1. Yeni Nfs de umut var.Nedeni ise underground serisine tekrar başlıyacak olmaları ve tekrar o tarza geçiş yaptılar.Şuana kadar ki tüm oyuniçi videolarında o eski tat yakalanmış gibi.Hayal kırıklığı olmassa EA yeniden zengin olur. Çocukluğumuzu özledik ha gayret 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu