Haberler

Honda blöf yapmıyor!




Yeni nesil Honda Civic, civicX forumu üyeleri tarafından bir otoparkta yakalandı. Teksas’ta bir benzin istasyonunun otoparkında yaklanan yeni prototip Civic fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere tamamen kamuflaja bürünmüş.

Görebildiğimiz önemli detaylardan biri aydınlatma grubundaki LED formlu bumerang tasarım farlar. Selefine göre büyüyecek olan Civic artık daha az çıkıntılara sahip olacak gibi görünüyor. Her ne kadar kamuflajlar otomobilin bütün detaylarını ve hatlarını kapasa da aracın daha kısa olduğu bariz bir şekilde görülebiliyor. Yere daha yakın olan yeni Civic böylece daha aerodinamik olacak. Ayrıca ağırlık merkezinin de daha yere yakın olduğu söylenmekte.

Nisan’da paylaşılan patent resimlerinde Civic yan profilde artık daha kaslı görünüyordu. Arka stop aydınlatması ise daha arkaya yatan bir pozisyonda idi.

 

2016’da piyasa olması beklenen yeni Civic ise artık modaya uyarak turbo motorun nimetlerinden faydalanmaya başlayacak. 1.5 litrelik turbo motordan gücünü alacak Civic hem 6 ileri manuel şanzımanla hem de yeni geliştirilen CVT şanzımanla alınabilecek.

okan

1995 yılından doğdum. Ekonomi bölümü öğrencisiyim. Otopark ile ilk tanışmam 2013 yılına dayanmakta. Otomobil sevgimi ve bilgimi köklendiren bu oluşumda 2015 yılının başından beri aktif olarak çalışmaktayım.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu