Haberler

İkiyle çarpacak




Amerikalı otomobil üreticisi Dodge, 2016 Charger ve Challenger’ın SRT Hellcat modelleriyle üretim sayılarını ciddi ölçüde arttırmayı planlıyor.

Dodge ve SRT CEO’su Tim Kuniskis’in yaptığı açıklamada, SRT Hellcat üretimlerini 2016 yılında ikiye katlayacaklarını belirterek modellerle alakalı bazı ipuçları verdi. 2015 model SRT Hellcat siparişi veren müşterilerin istedikleri taktirde bu siparişlerini iptal edip 2016 Hellcat modellerini özel indirimle satın alabileceklerini ifade eden Kuniskis, bu teklifi kabul etmeyen müşterilerin ise 2015 Hellcat’lerine zamanında kavuşabileceklerinin de altını çizdi.

Laguna Leather isminde özel bir deri döşemeye, HD Radio’ya, 8.4 inç’lik ekran ve GPS navigasyonla donatılan Uconnect bilgi&eğlence sistemine sahip olacak 2016 SRT Hellcat modellerinde, SiriusXM Travel Link ve SiriusXM Traffic sistemleri beş yıl boyunca ücretsiz olarak sunulacak.

Son olarak, SRT Hellcat modellerinin bu kadar ilgi çekeceğini beklemediklerini dile getiren Kuniskis, 707 BG gücündeki otomobillerin tam bir  “Amerikan kası” olduğunu belirtirken modellerin fiyatları ile alakalı ise henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu