Haberler

Özel insanlara özel versiyon




Mercedes-Benz otomobil konusunda fazla rağbet görmeyen Güney Afrika için özel bir C63 AMG Coupe versiyonunu gözler önüne serdi.

Şuanki bilgilere göre versiyonun yeni bir model mi yoksa sadece bir revizyon mu olduğu henüz belli değil. Bunu zaman gösterecek ancak, buna karşılık her halikarda Güney Afrika yolcusu olacak olan özel versiyon araç Güney Afrika’da duyurulmuş değil.

Viper Yeşili olarak adlandırılan özel bir renge sahip otomobil bunun yanında özel mat siyah 10 kollu alaşım jantlarla bezenmiş. Fakat kötü bir haber var ki bu değişiklikler sadece 10 araca özgü olacak.

‘C-Class’ modellerinin son atmosferik motoruna sahip olan aracın kaputunun altında 6.2 litrelik V8 canavar bulunacak. Bu motordan turbonun olmayışının da etkisiyle 506 beygir ve 610 Nm tork üretecek olan model 7 ileri ‘AMG Speedshift MCT’ şazımanıyla gücünü yere aktaracak. Bununla birlikte araç 0’dan 100 km’ye olan akselerayonunu 4.2 saniyede tamamlıyor.

Sonuç olarak belirtildiği üzre Güney Afrika yolcusu olacak olan aracın 10 adet olacağından başka hiçbir bilgi yeralmazken en çok merak edilen konu ise modelin fiyat etiketindeki rakamlar.

 

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu