Sizden Gelenler

Volkswagen Golf VII 1.2 TSI Manuel




Takipçimiz Can KÖKBAŞ’ın test serisi Golf 1.2 TSI ile devam ediyor.

Golf 1.2 TSI DSG testi için tıklayın.

Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

10 Yorum

  1. ekşide küfürlü entry girmekten başka birşey bilmez gelir burada araba test edersin yazık

    1. Merhaba, burada yorumunuz test için olmalı diye düşünüyorum, ekşi sözlükte bulunan komik, geyik Amaçlı entrylerim ile videoların bir Alakası olmasa gerek. Ki çekinecek olsam kendi Yüzümü videolarda ve sözlükte paylaşmam, teşekkürler.

      1. geyik felan diyorsun ama insanda biraz terbiye olur sözlükte şu motorlusunu test ettiğim araca felan yazınca baktım senmişsin eğer pro takılmak istiyorsan vazgeç derim ben carviser fahirde sözlükte takılıyor ama hiç küfrünü görmedim oda yapıyor geyiğini ??

  2. Dümdüz yolda anlık tüketim 6-6,5 lt den aşağı düşümüyor mu ben mi yanlış gördüm?

    1. Düz gözükse de biraz yokuş var sanırım ama genel evden eve ortalamam 4.8 oldu, video da mevcut.

  3. uzun yolda bile esnekliğe bak bi 3 litre yakıyor bi 7,6 benzinli arabadan az daha uzaklastım hadi hayırlısı 😀

    1. Genel ortalamada benzinli bir araç icin sahibini üzmüyor ancak uzun km ler kullanan biriyseniz dizel Avantajlı tabii.

  4. Depodaki sesin araca gelmesinin sebebi yalıtımdan ziyade ”dalgakıran” eksikliği. Aynı problem bazı Astra J modellerinde de yaşandı ve yetkili servisler (garanti kapsamında) dalgakıran takarak sorunu çözdüler. Çok rahatsız edici bir ses değil, hatta deponun dolu olduğunu hatırlattıkça kısmi bir keyif bile yaratıyor. Çözülemezse boş verin, bakın dalganıza (:

    1. Kesinlikle Haklısınız, bu Yakıt pahalılığında keyif bile veriyor. Şaka bir yana, gercekten rahatsız edinci bir ses degil ancak yine de bu videolar bunlar icin var. Çözülecek dahi olsa sonradan aracım oynanıp depoya birsey takılmasını sanırım istemem. Teşekkürler

    2. vw, ford, Hyundai, opel, fiat vs vs hemen hemen bütün yeni nesil araçların deposundan bu ses geliyor. İşin ilginç yanı bu sesi daha çok dizel kullanıcıları duyuyor. 2015 focusumda da bu ses geliyor. birçok değişik marka ve model kullanıcıları da aynı sesten şikayetçi. Servise gittiklerinde genellikle garanti kapsamından değiştirmiyorlar en azından birçoğu. Açıklamarı da üretici firma maliyeti ve ağırlığı düşürmek için dalgakıranlı depo kullanmıyor yahut güvenlik gereği gibi saçma sapan şeyler söylüyorlar. Hatta bir kullanıcı da BMW’den bile bu sesin geldiğini okumuştum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu