Haberler

Yine mi JDM?




Toyota, 13 Temmuz’da yeni “GT-86 Yellow Edition” için siparişleri almaya başladığını duyurdu. Kasım’da üretimine başlanacak yeni model GT “Yellow Limited” adıyla satılacak ve “Sunrise Yellow” adlı sarı renkle gelecek. Kokpitinde tamamen siyah renk kullanılmış otomobilde, dışarısıyla eşleşen sarı renk dikişler kullanılacak. Toyota bu versiyonda GT-86 nın sporcu kişiliğini vurguladıklarını belirtiyor.

İki tür “aero” paket sunulacak. Bunlardan ilki, Toyota’nın deyişiyle “Yellow Limited Aero Package”, Bridgestone POTENZA S001 lastikler ve BBS 18 inç alaşımlı jantlarla gelecek. “Yellow Limited Aero Package FT” adlı ikinci paket, bunlara ek olarak aşırıya kaçılmamış bir body kit ve EVO ve WRX STI’ı andıran dev bir spoyler barındırıyor.

Görünen o ki Toyota, GT-86 kullanıcılarının en çok yakındığı ince “Prius lastikleri”‘ne el atmaya karar vermiş ama başka bir eleştirilen konu olan aracın performansı hakkında yine bir iyileştirme yapmayı gerek duymamış.

Üzücü noktaya gelirsek, tam bir hardcore Japon görüntüsü veren araba, çoğu leziz Japon otomobili gibi sadece Japon pazarında satışa sunulacak.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu