Haberler

Apollo kalkışa hazır




Ford Mustang şüphesiz her nesliyle özel bir otomobildir. Özel olan aracı daha da özel yapmak isteyen Ford, Mustang’e çeşitli modifiyeler ekleyerek, Apollo Edition adında özel bir versiyonunu çıkarmıştı. İşte bu özel araç, tam 230 000 dolara yeni sahibini buldu.

Apollo Edition Mustang’den, sadece 1 tane üretildi. Dış tasarımda siyah ve beyaz renkler, ön tamponun altına yerleştirilmiş karbon fiber hava kanatçığı, arka difüzör ve aracın gövdesinin altına yerleştirilen LED ışıklar, 21 inç Forgiato jantlar ve Brembo frenler dikkat çekiyor. Apollo Mustang’in içinde ise siyah renkli deri spor ön koltuklar mevcut. Arka koltuklar da değiştirilerek “Apollo”nun görevine hazır hale getirilmiş.

5.0 litrelik V8 motor, Ford’un özel geliştirdiği supercharger ve spor egzoz sistemi ile donatılmış. Uzay aracı Apollo’nun 4 teker üzerinde gidecek olan versiyonu, toplamda 627 hp güce ve 731 Nm torka ulaşabilmiş.

 

Oguzhan_Toretto

93 doğumlu, İzmirli ve DEU İngilizce İşletme'yi bitirmek için çabalıyor. Boş zamanlarında Hyundai kullanır ve kendini bildi bileli direksiyonu tutmaktan zevk alır. Otopark ile karşılaşması ise, E 180 testine dayanır.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu