Haberler

Boyu uzun Tosun Paşa




Hyundai İ20’nin yerden yüksek versiyonu, casus fotoğrafçılara bir kez daha yakalandı.

Yoğun kamuflajla yakalanan yerden yüksek İ20, aslında bilinmeyen bir araç değil. Kamuflaj altında pek göremesek de aracın neye benzediğini biliyoruz. Bu araç, Hindistan pazarında yeni tanıtılan i20 Active’in Avrupa’ya uyarlanan versiyonu.

Yerden yükselen i20, alçak kardeşinden farklı bir süspansiyon sistemine sahip olacak. Temelde görünüş olarak standart i20 ile aynı olmasına rağmen, plastik gövde kaplamaları ve tavanda konumlandırılan raylar sayesinde yüksek i20, kardeşinden daha heybetli gözükecek.

Cross veya Active adını alması beklenen yüksek i20, kardeşindeki motorları kullanacak. Ayrıca 1.0 litrelik motorda, 100 hp ve 120 hp’lik iki ayrı seçenek sunulacak. Bu iki motor da, 172 Nm’lik torka sahip olacak.

İ20 Active/Cross, eylül ayındaki Frankfurt Auto Show’da tanıtılacak. Bu modelden sonra ise i20’nin station wagon versiyonu ve performanslı modeli i20 N de tanıtılabilir.

Oguzhan_Toretto

93 doğumlu, İzmirli ve DEU İngilizce İşletme'yi bitirmek için çabalıyor. Boş zamanlarında Hyundai kullanır ve kendini bildi bileli direksiyonu tutmaktan zevk alır. Otopark ile karşılaşması ise, E 180 testine dayanır.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu