Haberler

Abarth’ı olmayan kalmasın diye




Yeni bir rapora göre Fiat, 500X modeline Abarth damgası vurmaya hazırlanıyor.

İtalyan üreticinin bünyesindeki Abarth departmanının ajandasında ilk sırada bebek crossover modeli 500X, daha sonra yakında tanıtılması beklenen Fiat 124 Spider ve makyajlı 500 bulunuyor. Üretimi için henüz yeşil ışık yakılmasa da markaya yakın olan kaynaklar modelin üretilme ihtimalin çok yüksek olduğunu belirtiyor.

Eğer beklenen olur ve araç üretime girerse 500X Abarth, Alfa Romeo 4C’de gördüğümüz 1.75 litrelik 4 silindirli motora sahip olacak. Bu motorun güç çıkışının 200 bhp (149 kW) civarında olacağı tahmin ediliyor. Kalbi güçlenen 500X Abarth, geniş çamurluklar, agresif tamponlar, daha büyük jantlar ve frenler ile çift çıkışlı egzoza sahip olacak.

Markanın performans kolu tarafından geliştirilen Fiat 500X Abarth’ın 124 Spider modelinden sonra tanıtılacağı söyleniyor.

X-Tomi Design tarafından dijital ortamda oluşturulan görseller kullanılmıştır. 

İlgili Makaleler

4 Yorum

      1. Hayır yıkıcı yorumda yapmıyorum ama hep eksi yiyorum arkadaş. Neyse önemli olan güldürmekti zaten 😀 biz gülemiyoruz başkaları gülsün ?

  1. 1.75 litrelik motorun vergi mağduriyetinden dolayı ülkemizde çok tutulacağını düşünmüyorum. Sadece görüntü isteyenler için ise 170 beygirlik versiyona Fiat 500’de olduğu gibi bir kit yapılabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu