Haberler

Boğaziçi Rallisi ‘Pekiyi’ aldı




Türkiye’nin en eski ve en büyük uluslararası otomobil sporları organizasyonu olan Boğaziçi Rallisi, FIA tarafından gözlemci olarak görevlendirilen İngiliz Andy Millns’den 1074,5 puan ile en başarılı notlardan birini aldı.

TOSFED Başkanı Metin Çeker; federasyon resmi yayın organı START FINISH dergisinin Ağustos sayısında konu ile iligli yaptığı açıklamada; “Bu sene FIA gözlemcisinden çok başarılı bir puan alan yarış ile ilgili, benim de gözlemlerim oldu. Özellikle beraber çalıştığım ve bizden sonraki motorsporlarını emanet edebileceğimiz çok kuvvetli bir ekibin kendi iç hiyerarşisi ile çok organize bir iş çıkarmış olmasından dolayı çok gurur duyduğumu ifade etmek isterim. Emeği geçen herkese, tüm destek olan kulüplere ve gözetmen il kurullarına teşekkür ediyorum.” dedi.

BOSTANCI-VATANSEVER AVRUPA KUPASI LİDERİ

Boğaziçi Rallisi’nden bir hafta önce Bulgaristan Rallisi zaferi ile Avrupa Ralli Kupası’na hızlı bir giriş yapan Castrol Ford Team Türkiye ekibi Murat Bostancı-Onur Vatansever de, Boğaziçi Rallisi zaferi ile kupada liderlik koltuğuna oturmayı başardı.

Her iki yarıştan da 154 puan alarak 308 toplam puanla Avrupa Ralli Kupası puantajında lider durumda yer alan Murat Bostancı’yı 294 puanla Birleşik Arap Emirlikleri’nden Rashid Al-Ketbi izlerken Madeira Rallisi galibi Bruno Magalhaes üçüncü sırada yer alıyor.

Bizde Otopark.com olarak Boğaziçi Rallisi organizasyonunda tüm emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ediyor, Castrol Ford Team Türkiye sporcuları Murat Bostancı-Onur Vatansever’e de Avrupa Ralli Kupası’nda başarılar diliyoruz…

Kaynak: Tosfed

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu