Haberler

Cayman S’e Exclusive dokunuşları




Porsche’nin premium araçlarında çokça yeniliğe ve dokunuşa sahip olan Porsche Exclusive, Cayman S için dış tasarım ve iç kabin dahil olmak üzere bir dizi geliştirme yayınladı.

Tamamen görsel nitelikte yer alan geliştirmeler iç tasarımda yoğunluk gösterirken, bu Cayman S’i diğerlerinden ayırmak için dış tasarımdakiler belirleyici oluyor. Beyaz rengin yanında Yarış Sarısı ve Akik Gri adlı iki yeni renge kavuşan model golü 20 inçlik jantlarla atıyor. ‘SportTechno’ adı verilen jantlar çoğunlukla krom rengi barındırırken porya ile buluştuğu yerlere doğru krom yerini siyaha bırakıyor.

Ayrıca far yıkama, şişkin arka çamurluklar ve koyu stoplarla ayrıntıların temelini oluşturan dokunuşlar aynanın alt yarısında bulunan piyano siyahı rengindeki kapakların jantlarla ve aracın geri kalanıyla bir bütünlük kurmasıyla amacına ulaşmış oluyor.

İç kabine geçtiğimizde ise yine bir bütünlükle karşılaşıyoruz. Espresso rengi döşemenin çoğunluğu oluşturduğu iç mekanda, bir Porsche klasiği haline gelen beyaz zeminli kadran, SportChrono rengindeki beyaz tabanlı kronometreyle birlikte uyum içerisinde yer alıyor. Orta ve ön konsoldan kapılara doğru uzanan krom rengindeki trim de bütünlüğü adeta tamamlıyor.

Ayrıntılarda ise büyük bir çalışılmışlığın yattığı iç mekanda kol dayama ve koltukların kafalıklarında yer alan kabartmalar bu çalışılmışlığın en büyük örnekleri. Bunun ardından son dokunuş olan iç mekan renginde deri kaplı direksiyon ve dikiz aynasına eşlik eden aynı deri kaplamaya sahip havalandırma kanalları noktayı koyuyor.

 

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu