Tadımlık

Hyundai Accent Blue 1.6 CRDi DCT / 0-100 hızlanma




Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

11 Yorum

  1. bu videolar için bir önerim olacak. Yolu gösteren ikinci bir kamera daha kullanıp bu görüntüyü sağ üst köşeye ufak bir boyutta yerleştirmek.

  2. üzer lan bu, kırmızıda falan dayılanmam ben bunlara 1.6 115bg dizelle, sürpriz yapar falan. yol da tutuyorsa sıçtık, kurcalar kafayı o tipsizlikle.

  3. kalan mazotla 375 km gösteriyor, depoyu 3 çeyrek desek menzilde 400 desek deposu 43 litre 3 çeyrek 32 litre yapar 32 litre ile 400 km, yakıt tüketimide 100 kmde 8 litre olur. (canım çok sıkıldı)

  4. Aracı 8 ay önce aldım.Belli bir kilometreden sonra titreme sorunu ortaya çıktı vites geçişlerinin alt devirlerinde ve özellikle 7.viteste,bu sorun sadece bende var sanıyorum ki Hyundai merkez Bütün Dct lerde hatta i30 larda bile var o yüzden sorun yok demektedir. Bilgilerinize eğer sorun olmayacaksa sorunlarımı anlattığım form sitesinin bağlantısı aşağıdadır.

    http://www.hyundaiclubtr.com/konu/dct-titreme-sorunum.33171/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu