Haberler

Hyundai gözünü lükse çevirdi




Hyundai, Los Angeles Sanat Müzesi’nde Vision G Concept Coupe’yi tanıttı.

Koreli üreticinin “gelecekteki performans, tasarım, lüks, sağlamlık ve değer konusunda yüksek vaatlere sahip premium ürünler” için bir ilham kaynağı olarak betimlediği konsept, aslında şık bir Genesis Coupe. Ön planda duran dev ön ızgara, geriye doğru uzanan ön farlar, uzun ön kaput, yüksek omuz çizgisi, liftback tarzı tavan tasarımı ve devasa jantlar gibi say say bitmeyen ancak çoğu konsepte özgü cesur tasarım detaylarına sahip Vision G Concept Coupe, Genesis modelinde olduğu gibi Aston Martin’i anımsatan bir logoyla Hyundai olduğunu gizliyor.

Dört koltuklu iç mekan inkar edilemeyecek şekilde lüks görünüyor. Premium deri koltuklar, ahşap trimler ve altın rengi detaylar kalite hissini üst noktalara taşımış. Lexicon ses sistemi de bunu destekliyor.

Hyundai performans detayları konusunda pek cömert davranmasa da konseptin 5.0 litrelik Tau V8 motordan güç alarak 420 bhp (425 PS / 313 kW) maksimum güç ve 518 Nm (383 lb-ft) maksimum tork değerlerine ulaştığını açıkladı.

Hyundai Vision G Concept Coupe, 16 Ağustos tarihinde düzenlenecek Pebble Beach Concours d’Elegance etkinliğinde ziyaretçilerle buluşacak.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Araba gibi araba 😀 Çıktığında her yerinden kırparlar, Tr fiyatı da 100-200 lira arası olur :.D

  2. Hyundai de adam oldu ya. Koreliler de araba yaptı ya. Daha ne diyeyim. Biz de oturup eleştirelim. Kimseye itham etmiyorum öyle içimden geldi. Korelileri, Kıbrıslıları, Çinlileri değilde ülke olarak önce kendimizi eleştirmeyi öğrenelim. Korelilerin, Kıbrıslıların, Çinlilerin otomobil üretebildiği bir dünyada biz neden otomobil üretemiyoruz diye önce kendimizi eleştirmeliyiz. Koreliler bundan 5-10 sene sonra Japonları tahtından ederek dünyada söz sahibi olacaklardır

    1. Nissan’ın İnfiniti’si neyse Toyota’nın Lexus’u neyse Hyundai’nin de Genesis’i o. Hyundai’nin Genesis’le Cadillac(GM), Lincoln(Ford), Lexus(Toyota), İnfiniti(Nissan), Acura(Honda) markalar karşısında ne kadar başarılı olacağını zaman gösterecek. Japonlar yıllarca nasıl bir AR-GE çalışması yaptılarsa kısa sürede 1 numaraya oturmayı başardılar. Lexus gibi Genesis’in de hedefi aslen Amerika pazarı Cadillac ve Lincoln ile rekabet edebilmek için yaratıldı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu