Haberler

Justin Wilson’dan kötü haber




IndyCar’da geçtiğimiz hafta sonu koşulan sezonun 15. yarışında kaza geçiren Britanyalı pilot Justin Wilson (37), yaşamını yitirdi.

Yarışın bitimine 21 tur kala otomobilinin kontrolünü kaybeden Sage Karam hızla duvara çarpmıştı. Bu esnada Karam’ın aracından fırlayan bir parça, arkadan gelen Justin Wilson’un kokpitinin içine girmişti. Britanyalı pilot, helikopterle en yakın hastaneye kaldırılırken, yapılan ilk açıklamada, Wilson’un komada olduğu belirtilmişti. Hastanedeki yaşam mücadelesini kaybeden Justin Wilson, 37 yaşındaydı.

Formula 1 pilotu Jules Bianchi de Ekim 2014’te geçirdiği kazanın ardından yaklaşık 10 ay komada kalmış ve geçtiğimiz Temmuz ayında hayatını kaybetmişti.

https://www.youtube.com/watch?v=P7EFP_wr2fo

Can Akyollu

Bursa'da doğdum. Üniversiteye kadar olan yaşadığım süreç bu ilde geçti. Şu anda İstanbul'da Sanat Yönetimi okumaktayım. Araçlara olan ilgim 6-7 yaşlarında, jant kapaklarından onları tanımamla başladı. Belki meslek alanım otomobillerle çok farklı bir doğrultuda olacak ama elden ayaktan kesilmedikçe direksiyonu terk etmeyeceğim. Sevgiler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu