Haberler

Kafaları karıştırmaya geliyor




Mercedes-AMG tanıtımına saatler kala C63 S Coupe için yeni bir ipucu videosu yayınladı.

Önceki teaser videolarının aksine üzerinde hiçbir kamuflaj bulunmayan bir aracın bulunduğu videoda asıl önemli kısım olan arka tasarım yerine zaten bildiğimiz ön kısma yoğunlaşılmış. Sedan ve stationwagon gövde tiplerindeki C63’te opsiyonel olarak sunulan karbon seramik fren disklerinin görülebildiği videoda, 19 inçlik siyah renkli alaşım jantların önde 255/35 ZR19, arkada ise 245/35 R19 ölçüsündeki lastiklere sarılı olduğu görülebiliyor.

Videoda bir saniyeden bile daha az süren kısımda ise coupe ve sedanı birbirinden ayıran arka tasarım gösteriliyor. Parlak siyah spoiler, 4 çıkışlı egzoza ev sahipliği yapan difüzör ve yeni tampon ile geçtiğimiz günlerde tanıtılan yeni C-Sınıfı Coupe‘de gördüğümüz stop lambaları ve bagaj lambaları videonun bu bölümünde göze çarpıyor.

Kaputun altında diğer gövde tiplerinden zaten tanıtığımız 4.0 litrelik çift turbolu V8 yer alıyor. 503 bhp (375 kW) maksimum güç ve 698 Nm (516 lb-ft) maksimum tork üretebilen bu motor gücünü 7 ileri AMG SPEEDSHIFT MCT şanzıman ile arka tekerleklere iletiyor. Bu konfigürasyonda 0-100 km/h (0-62 mph) hızlanmasını 3.9 saniyede tamamlayan C63 S Coupe, rakibi BMW M4 Coupe’den yaklaşık 0.2 saniye daha hızlı.

Mercerdes Benz, C63 S Coupe’nin kalan tüm detaylarını yarın yapacağı etkinlikte paylaşacak.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu