Haberler

Makyajlı DS4 ve DS4 Crossback sızdırıldı




Makyajlı DS4 ve DS4 Crossback’i açığa döken fotoğraflar internete sızdırıldı.

Citroen kelimesini kullanmaktan özellikle kaçındığımız bu habere yenilenen DS4 ile başlayalım. Numéro 9 konseptinde rastladığımız altıgen ızgaraya sahip hatchback, tasarımı değişen sis farlarına ev sahipliği yapan yeni ön tampona ve yenilenen LED ön farlara sahip. Sızdırılan fotoğraflarda makyajlı DS4’ün arka tarafını göremiyoruz ancak arkada beklenen değişiklikler öne göre daha küçük çaplı olacak.

DS4 Crossback’e geçtiğimizde ise, hafif araziyle başedecek şekilde düzenlenen boyasız plastik parçaların ağırlıkta olduğu sert çocuk görünümü göze çarpıyor. Yüksekliği standart DS4’e göre biraz daha arttırılmış görünen Crossback, plastik çamurluk korumalarına, yeni arka tampona ve metal tavan raylarına sahip.

İki araç hakkında bulunan bilgiler henüz bununla sınırlı. Araçların resmi tanıtımlarının Eylül ayı ortasındaki Frankfurt Otomobil Fuarı’nda yapılacağı biliniyor.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. Makyajlı ds4’ün arka tarafında yine kelebek camları yok ama sanki orda bir tasarım oyunu yapmışlar gibi. İnşallah arka camları açılır olur. Ama halen o kocaman direksiyonu kullandıkları için çok kötü duruyor

  2. Tam bir prenyum görünümünde gerçekten klas bir duruşu var ds serisini kabul etmek lazım citroen in üst düzey oyuncusu özellikle 1.6 dizel otomatik tadından yenmez makyaj kasa ds5 de ve şu anki ds4 tede bu motor mevcut zaten.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu