Haberler

Nurburgring’de benzini bitirmek




Yeni Alfa Romeo Quadrifoglio bu kez ne test edilirken ne de fabrikada yakalandı. Bu kez görüntülerin adresi Nurburgring yakınlarındaki bir benzin istasyonu.

Nihayet Alfa Romeo yeni amiral gemisini önümüzdeki ay Frankfurt Motor Show’da gözler önüne sereceğini açıkladı. Bu haberi alan takipçiler Frankfurt Motor Show’u sabırsızlıkla beklerken, markanın yeni modelinin ‘Quadrifoglio’ versiyonu kamuflajlı bir şekilde yeni bir videoyla karşımıza çıktı.

Dış görünüşünden sezilen özelliklerine ek olarak, biz hayranları ve Alfisti’lerin duyduğu hırıltılardan anlaşıldığı üzere videodaki prototip Ferrari işbirliğiyle üretilen 2.9 litrelik bi-turbo V6 motora, bu motor da 510 beygir güce sahip.

Söylemeye gerek yok ancak Julia ailesinin neredeyse tüm versiyonları casus fotoğrafçılar tarafından yakalandı.

Ancak buna ilaveten not olarak belirtmeliyiz ki, çoğu insan bu Quadrifoglio isimli vahşi versiyonun bu kombinasyonlar eşliğinde 0-100 km/s akselerasyonunu 3.9 saniyede tamamladığını, buna ek olarak 321 km/s son hıza sahip olup tam bir M3 ve C63 S katili olmayı hedefleyen bir jenerasyon olduğunu bilmiyor.

 

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu