Haberler

Senna’dan özel ders




Mclaren, eski Formula 1 pilotu Bruno Senna ile P1 GTR sahiplerine özel mentorluk programı için anlaştığını duyurdu.

Geçtiğimiz Ekim’de tanıtılan bu program, sürücülerin pistteki sürüş yeteneklerini mükemmel seviyeye çıkararak otomobillerinin potansiyelini sonuna kadar kullanabilmelerini sağlayacak. Bunun için P1 GTR sahipleri, Mclaren Teknoloji Merkezi’nde danışmanlık, McLaren simülatörlerinde eğitim gibi pek çok farklı şekilde kendilerini geliştirecekler. Bunların yanı sıra Formula 1 pistlerine giderek Bruno Senna gibi profesyonellerden birebir koçluk alma şansları da bulunacak.

Yaptığı açıklamada Senna bu programın; her sürücünün otomobilini ve pisti en iyi şekilde kullanmaya mental ve fiziksel olarak hazırlanması amacıyla tasarlandığını belirtti. P1 GTR sahiplerinin Formula 1 veya GT yarışlarında yarışan pilotlarla aynı adımlardan geçeceğini ve o sırada orada bulunan ekibin sürücülerle yeteneklerini arttırmak ve mümkün olduğunu düşündüklerinden daha ileriye götürmek için yakın bir şekilde çalışacaklarını da ekledi.

Ata Aygen

1995 yılında Ankara'da doğdum, Özyeğin Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Doğduktan yalnızca üç yıl sonra otomobil modelleriyle okumayı öğrenmem, kaçınılmaz sonun habercisi gibiydi. Neredeyse doğuştan gelen bu tutkuyu biraz daha somut işlere dökme isteği de beni Otopark'a getiren şey oldu.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu