SohbetVideolar

SSS (Sık Sorulan Sorular)




And

1984'te doğdum, 1998'de direksiyona oturdum ve 2008'den bu yana onları test ediyorum. Saint Benoît ve Boğaziçi Üniversitesi inşaat mühendisliğinden mezun olup auto motor & sport'ta sigortasız çalışmayı seçtim. O sıralar Modifiyem.com'a içerik sağladım, ardından e-motoring'in test editörlüğünü yaptım. Prokart'ta yarıştım, Nürburgring ve Monza gibi pistlere (ve pistlerden) çıktım. Kullandığım tüm otomobillerden ayrı keyif aldım ve arkadaşlarımla beraber amacımız, aynı keyfi şimdi size yaşatmak.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Videoları kısaltmak için benim bir önerim var, kabul görür mü bilmem: Bayilerde arabayı incelerken bizim de fark edebileceğimiz detayları dahil etmemek. Mesela, diz mesafesi, baş mesafesi, malzemenin sertliği / yumuşaklığı, eşya gözleri, torpito gözü, gözlüklük, bagaj kapağı, yükleme eşiği, bunların hepsini biz bayide arabayı incelerken de görebilir, kendi incelememizi yapabiliriz. Biraz da sizin sayenizde bu konuda epey bilgi ve tecreübe kazandık çünkü. Ama yalnızca hareket halinde iken işlev gören göstergeleri, ekranları vb. inceleyemeyiz, bayide yapacağımız 3 – 5 dakikalık test sürüşü de bunlara yetmez.

  2. sen yine detaycı ol bildiğin gibi videoları çek And. istedeğin gibi de yayınla. elbet tadı olur yine ama tuzu az olur..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu