Haberler

Tekrar Yayındayız




Herkese Merhabalar,

Bildiğiniz üzere OTOPARK, 2 günlüğüne bakımdaydı. Kapsamlı bir bakım çalışmasına aldığımız OTOPARK’ı, restorasyondan ziyade yıkıp tekrardan inşa ettik ve bütün içerikleri tekrar yükledik.

Bu bağlamda gün geçtikçe büyüyen sitemizde, artık sizlerin de desteği ile yavaşlama derdi olmadan gezinilebilecek.

Daha önceden sohbette konusunu açtığımız “Ana Sayfa Değişiklikleri” bugünden itibaren uygulanacak. Sizleri otomobil dünyasından, en güncel haberlerden mahrum bırakmamak için sitemizi olabildiğince en kısa sürede tekrar açtık ve bugünden itibaren ana sayfanın tasarımını yenileme işlemlerine başladık.

Sizlerin de görüşlerinin oldukça önem taşıdığı bu yeniliği, gün geçtikçe farkedeceksiniz.

Bazı teknik sebeplerden dolayı, Sohbet bölümümüz kısa bir süreliğine kapalı olacaktır. Tam zaman vermemekle birlikte, gelecek hafta içerisinde açılacağını söylemek isterim.

Yukarıda da belirttiğim gibi yeni “Ana Sayfa”da olmasını istediklerinizi, fark ettiğiniz eksiklikleri lütfen bu yazının altından bizlerle paylaşmayı eksik etmeyin. Yenileme süresi boyunca karşılaşacağınız bazı ufak tefek sorunlar nedeniyle özür diliyoruz.

Teşekkürler,

Berkin Kayalar

 

Berkin

Linuxsever, Windows karşıtı ama Apple ürünleri kullanıyor. Bug'da kalmış geliştirici.

İlgili Makaleler

28 Yorum

  1. site baya baya modernleşmiş 😀 sohbetede böyle bi çeki düzen verseniz iyi olur mesela testler başlığını açınca kare kare olan sayfayı sohbet için belirli konular olarak ayırabilirsek güzel olur 😀

  2. yepyeni bir Ana Sayfa gelmiş ama fazla mı beyaz ne? Nerede bu sayfada resimler!
    Firefox da resimler gözükmüyor.

    1. Selamlar,

      Tekrar sitemize girdikten sonra CTRL F5 tuşlarına aynı anda basıp tekrar denemeniz mümkün müdür ?

      Eğer ki mobilden giriyorsanız, uygulamayı kapatıp tekrar sitemize girmenizi denemenizi isteyeceğim.

      Teşekkürler,
      Berkin

  3. Abi bu habere gerçekten çok sevindim site gerçekten güzel olmuş.umarım bu yenileme hayırlı olur 🙂

  4. Yeni görünüm çok güzel olmuş elinize sağlık. Videolar kısmında, sizden gelenler, sohbet kısmını bulmak zor oluyor şu an. Kategorileri tekrar çıkaracak mısınız?

  5. Otopark uzun süredir severek takip ettiğim bir platform. Ancak bir Arayüz Tasarımcısı olarak söylemeden edemeyeceğim ki bu tasarım (Newspaper Teması artık değil onlarca yüzlerce hatta yabancılar ile binlerce sitede kullanılmakta ) Otopark’ın yayın kalitesine ve ekibe yakışmamakta. Soru ve sorunlarınızda iletişim içinde kalabilme dileğiyle.
    İyi Çalışmalar 🙂

    1. Selamlar,

      Büyük kutucuğun altındaki kutucukları sağa sola doğru sürüklerseniz devamı gelecektir. Sığmıyor gibi duruyor ama aslında sürüklenebilir onlar 🙂

  6. bence cok gereksiz bir hamle olmuş ve bu görünüm hiç güzel olmamış ne pcde ne mobilde 🙁 ben ufak bi bakım sanmıştım ama komple değişmiş 🙁 tam ”aha otopark hem kolay hem orijinal hem de güzel bir görünümle bir anasayfa yaptı demiştim değişmiş 🙁 napalım elinize sağlık 🙂
    eski görünümü değiştirme amacınız neydi ki 🙁

  7. Mobil kısmını bilmiyorum ancak bana göre bilgisayar kullanımı için başarılı bir çalışma olmuş. Tıpkı birkaç sene önce var olan eski sitenin gelişmiş grafikli hali gibi gayet kullanışlı.

  8. mobilden girdiğimde(chrome) çok fazla kasıyor ve donuyor bu sorun bi tek bende mi var merak ettim açıkcası bu arada tasarım çok iyi olmuş elinize sağlık 🙂

  9. Chrome kasıyor. Fotoları götüntülemiyor. Ancak Internet explorer ile fotoları görüntüleyebiliyorum. Yeni sayfa düzenini çok dağınık buldum. Sayfa içinde gezinirken kayboluyorum.Klasik format çok daha derli toplu idi.

  10. “Daha fazla yorum yükle” yerine, “Yorumların tamamını göster” türü bir buton yapılamaz mı? Testlerdeki yorumları okumak için 40 kere tıklamak gerekiyor o butona.

  11. Bu son hali değil arkadaşlar zamanla gelişecek. Sohbet de yeniden açılacak şimdilik yorumlardan sağlayalım irtibatı 🙂

  12. Site son 2 senede 3-4 kez değişti neredeyse, bence artık klasik bir görüntüsü olmalı ve uzun süre öyle kalmalı ve umarım forum açıldığında tekrardan yeni bir isimle üye olmamız gerekmez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu