Haberler

Tüm bindiklerinizi unutun




Amerikalı lüks otomobil üreticisi Lincoln, kısa bir süre önce tanıttığı Continental konseptinin ardından modelde kullanılan yeni koltuk sistemini basınla paylaştı.

Yeni koltukların tam 30 farklı yöne ayarlanabildiğini belirten Lincoln, bu koltuklar sayesinde konfor ve lüks tanımında tarihi bir adım atıldığını düşünüyor. Ticari jetlerde kullanılan koltukları otomobile uyarladıklarını ifade eden firma yetkilileri, plastik ve köpüğün kullanıldığı süspansiyon sistemine sahip bu koltukların boyun ve omuzdan başlayarak stresi azalttığını ayrıca ısıtma, soğutma ve masaj özelliğiyle birlikte özellikle uzun yolculuklarda kas yorgunluğunu ciddi ölçüde azalttığını belirtiyorlar.

Lincoln yetkililerinden Johnathan Line, yaptığı açıklamada geleceğin lüks otomobillerinde kullanılacak koltukların yolcular ile bir bütün olacağını söylerken deneyimli teknik sorumlu Dan Ferretti ise Lincoln Continental Koncepti’nin Lincoln için yeni bir dönemin başlangıcı olacağının altını çiziyor.

 

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Amerikanlar teknolojiye yaptıkları yatırımı birde türkiye de bayi açıp reklam yapmak için kullansa da şu volkswagen e muhtaç kalmasa milletimiz ne güzel olurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu