Haberler

Volvo Car Turkey’de değişiklik




Volvo Car Turkey Genel Müdürlüğü görevine Frank Versaevel getirildi. Volvo Car Group bünyesinde önemli başarılara imza atan Versaevel, son 5 yıldır Volvo Car Çek Cumhuriyeti’nde Genel Müdür olarak görev yapıyordu.

24 yıl önce, Volvo Cars’ın Gent (Belçika) üretim tesisinde üretim planlama sorumlusu olarak iş hayatına başlayan Versaevel, 7 yıl boyunca farklı lojistik pozisyonlarında görev aldıktan sonra, Brüksel’deki Avrupa Satış ve Pazarlama Organizasyonu içerisinde çalışmaya başladı. 2001 yılında Volvo Cars Kuzey Amerika Satış Planlama ve Lojistik takımını yönetmeye başlayan Frank Versaevel, 2006 yılında Göteborg (İsveç)’da, İş ve Hacim Optimizasyon takımının başına geçti. Son 5 yıldır ise Volvo Cars Çek Cumhuriyeti’ni yönetiyordu. Versaevel’in döneminde gerçekleşen şirket ve bayi ağının reorganizasyonu ile ve satış sonrasında önemli başarılara imza atıldı, son 4 yılda Volvo Cars XC modelleri segment lideri oldu. Volvo XC60 kendi segmentinde %42 Pazar payına sahip olurken, Volvo Cars Çek Cumhuriyeti’nin karlılığı %20 arttı.

Volvo Car Turkey ekibine katıldığı için gurur duyduğunu belirten Frank Versaevel ”Çek Cumhuriyeti’ndeki başarılı dönemin ardından, bu yolculuğu Türkiye’de devam ettirecek olmaktan mutluyum. Türkiye otomotiv pazarı, güçlü bir büyüme potansiyeli olan ve kendi içinde birçok dinamiği barındıran bir pazar. Güçlü bir takım olarak, Volvo Car Turkey ekibinin geçmiş yıllarda kazandığı büyük başarıları devam ettireceğimize inanıyorum. Volvo Car Turkey olarak yüksek performanslı, müşteri odaklı yaklaşımımızla, hedeflerimize birlikte yürüyeceğiz” dedi.

49 yaşında ve mutlu bir evliliği olan Frank Versaevel’in üç çocuğu bulunuyor. Frank Versaevel, İstanbul’da eşi ve en küçük çocuğu ile birlikte yaşayacak.

Volvo Car Turkey Genel Md_Frank Versaevel

Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Türkiye pazarında karşılaşacağı en büyük zorluk 1.6 beyaz dizel otomatikten başka araba satmak olacak.

    1. 1.6 dizel otomatikler ford ile anlasma bittigi icin kalkiyor. Yerlerine 1.5 benzinli 160 hp yeni motor geldi. 1.5 dizelin uzerinde de calisiyorlar su anda maksimum 1 yila cikar. 1.6 dizel volvo alicam diye dolanan adam hic volvo almasin bence. Premium markalarda yakismiyor.

      1. 1ay gibi bir süre 2.0 dizelini kullandım. 1.6 Dizel olduğu için alacaktım, Ama kullanım sırasında aracın bagajının minicik ve kullanışsız hacmi ailemin beni vaz geçirmeye zorlamasına neden oldu. Beni de müşteri kitleleri içinde gördükleri için 1.6 dizel üretmişler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu