Haberler

Yeni Hyundai Elantra 2016’da yollarda




2016’da piyasaya çıkacak olan yeni Hyundai Elantra üretildiği fabrikada gizlice fotoğraflandı.

Kısa bir süre içinde tanıtılacak olan yeni Elantra’da ön tasarımında Audi’dekilere benzer bir ızgara kullanılmış. Izgaranın yanı bumerang şekilli hava girişleri ve de yeni tasarım farlarıyla desteklenmiş. Arkaya doğru geçtiğimizde ise yenilenen LED arka farlarına rağmen geleneksel Elantra çizgilerinin korunduğu gözlerden kaçmıyor.

İç mekanında eğimli yüzeylerin bolca kullanıldığı şu anki Elantra’da, yeni modelde bundan vazgeçilmiş. Kullanışlılığın ön planda olduğu iç mekanda üç kollu yeni direksiyon simidi, yeni bilgi-eğlence sistemi ve metalik trim ilk göze çarpan detaylar.

Yeni Elantra’nın motor cephesiyle ilgili netlik olmasa da, modelde 175 Bhp’lik 1.6 T-Gdi’ın da kullanılacağı gelen bilgiler arasında.

 

 

İlgili Makaleler

7 Yorum

  1. hyundai güzel yapmaya başladı ama nedense halaa hyundai denilince dandiklik hissiyatı uyandırıyor insanda

  2. Ne güzel iç mekan tasarlıyorken, kokpiti neden bu şekle soktular acaba? Seat Leon’un en kötü yerini alıp kopyalayıp araca uygulamışlar. Dış tasarım da önden jaguar ve tesla model s karışımı olmuş. Öndeki ızgara olmasa Hyundai olduğu belli değil. Hyundai’nın gelişimini severek takip ediyorum ama bu kopyacılık ve iyi giden işlere çomak sokma alışkanlıkları markayı antipatik yapıyor.

  3. Dış tasarım “taklit” düzeyinden ziyade “esinlenme” düzeyinde kalsa da, ön konsol direk olarak “taklit” olmuş. Üstelik de pek başarılı olmayan bir model taklit edilmiş. Enterasan. Kia tasarım olarak bu kadar iyi işler yaparken, Hyundai’ın hala tasarımda taklit öğeler kullanması şaşırtıcı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu