Haberler

6 tekerlekli Smart Limuzin




Limouzine.de tarafından yapılan 6 tekerlikli limuzin Smart gelecek hafta başlayacak olan Frankurt’taki IAA fuarında sunuma çıkarılacak.

Standart hali 2.69 metre olan otomobil 5.5 metrelik yeni uzunluğu ve 3 aksı ile küçük limuzin sınıfını başlatabilir. Yukarıya doğru açılan arka yolcu kapısı, şampanya ve bardaklarını saklamaya yarayan gözleri, mavi ambiyans ışıklandırması, deri iç döşemesi, çift televizyonu ve ek havalandırması ile limuzinlere kafa tutuyor.

Araç Smart madeforsix adını alacak ve 120 beygirlik motoru ile 6 kişiyi bir yerden başka bir yere taşıyabilecek. Araç tamamen son ürün haline getirilmiş ve gelecek hafta başlayacak olan Frankurt Otomobil Şovu’nde sergilenecek. Araç hakkında daha detaylı bilgilerin de bu fuarda belirtileceğini düşünüyoruz.

Onur KALENDER

1985 doğumluyum. Otomobillere olan sevdam ilk hatırladığım otomobil olan Volvo 360 ile başladı. Geceler boyu uykusuz otomobil dergilerini ezberlemem, kendi tasarımlarımı yapmam ve son olarak da otopark ailesine katılmamla devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu