FeaturedTadımlıkVideolar

2015 Opel Corsa / İlk Bakış




Yeni Opel Corsa’yı sizin için bayide inceledik. Test aracı için Opel Türkiye ile görüşmelerimiz sürüyor.

Volkan Hasköy

1995 İstanbul doğumluyum. Çocukken yan koltukta yaşadığım heyecanımı şimdilerde hem direksiyonda hem de Otopark.com ailesinde yaşıyorum.

İlgili Makaleler

15 Yorum

  1. Bir eski kasa Corsa kullanıcısı olarak yeni Corsa’nın göstergelerini ve üzerindeki rakamları çok küçük bulduğum için almadığımı itiraf etmeliyim. Ve arka camlar hala manuel olduğu için…

  2. Yeni Corsa’lara 1.0 turbo 115hp motor getirdiler çok güzel oldu fakat, otomatik ile kombine etmedikleri sürece motorları hala demode kalıyor tamam 1.4 atmosferik 6 ileri otomatik güzel sorunsuz ama diğer markalar çoktan küçük hacimli turbo ve otomatik kombinasyonuna geçti. Onun dışında Corsa’yı bayide inceledim üst tarafta ki malzeme baya iyiydi yumuşaktı. Göstergeleri beğendim çok sade ve göz yormuyor. Fiyatları da diğer markaların modellerine oranla bir tık aşağıda Corsa’nın.

  3. Sınıfına göre arka diz-baş mesafesi gayet iyi yalnız arka camların en fullunde bile manuel olması artık kabul edilemez. Araba fena değil ancak bu bile almamak için büyük bir sebep.

    1. Otoşov’da bunu sordum ve aldığım cevap aynen şu : “aracın devrilmesi durumunda araç içindekilerin elektronik tertibat engeli olmadan dışarıya tahliyelerini sağlamak için alman üretici bu araçta arka camları manuel olarak korumakta.”

      Ama bence ; üretim veya satış maliyetlerine negatif yönlü bir katkısından dolayı böyle bir inat içindeler .

      1. D sınıfında veya C sınıfında 4 cam otomatik koyanlar o zaman bizim güvenliğimizi hiçe sayıyor demek ki(Denilene göre.) . Bence de sebebi maliyet.

  4. jetta ya oranla çok daha iyi bir ilk bakış videosu olmuş, bir de motoru göstermek için kaput açılsa süper olur. kolay gelsin

  5. Ben bu arabayı eski çalıştığım firmada 2 gün kullandım.

    Corsa, Polo’ya nazaran şehirlerarasında daha yorucu. 1.4’te kullanılan otomatik şanzıman da (bu Easytronic mi emin değilim) çok geç tepkiler veren, yakıtı yüksek; yol tutuşu çok da iyi olmayan bir araba. Fiyatları biraz daha uygun olsa muhtemelen daha olumlu yorumlar yapabilirdim.

  6. Umarım görüşmeleriniz olumlu geçer ve Opel, Otopark.com’a artık araç verir. Corsa’yı geçtim yeni çıkacak Astra’yı eğer teste alabilirseniz benim için nirvana olur 🙂 Kiralık, boş astra testi olmaz umarım bir daha. Opel de araba vermezse Allah onların da belasını versin 🙂

  7. ilk bakış vidyoları biraz daha uzun olabilir, test sırasında aracın dış tasarımından hiç bahsedilmiyor onu bu vidyolarda yapabilirsiniz, kısa bir şekilde yapılan yenilikler ve bir önceki nesliyle olan faklılıklardan bahsedilebilir. emeğinize sağlık. sayenizde monoton anlatılan test vidyolarından kurtulmuş olduk.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu