Haberler

3 Serisi Touring’e 40. yıl dokunuşu




BMW, 40. yaşını kutlayan 3 Serisi’ni çok özel modellerle kutlamaya devam ediyor.

320d xDrive Touring modeli için özel 40.Yıl Serisi hazırlayan BMW, 100 adetle sınırlı olacağını belirttiği modeli sadece İtayla ve Japonya’da satışa sunacak. İlk olarak 1975 yılında üretilen iki kapılı 3 Serisi’nden bu yana üstüne koyarak gelen Alman marka, arkadan itiş ve benzinli motorla hayatına başlayan 3 Serisi’nin 40. yılını dizel xDrive modeliyle kutluyor.

19 inç’lik jantların yanında tamamının M Sport paketine ve güçlendirilmiş frenlere sahip olacağı belirtilen 320d xDrive Touring 40 Years Edition modelleri, Tanzanite Mavisi rengiyle birlikte aracın rengiyle uyumlu özel tasarımlı valizlerle sahiplerini karşılayacak.

2.0 lt 190 PS’lik dizel motorun direksiyondan da kumanda edilebilen 8 ileri otomatik şanzımanla harmanlandığı model, gücünü xDrive 4 tekerlekten çekiş sistemiyle yere aktaracak.

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu