FeaturedHaberler

BULUŞUYORUZ !




Arkadaşlar herkese merhaba;

Hepinizin sabırsızlandığı, 4.buluşmamızı İstanbul’da düzenliyoruz.

20 Eylül Pazar günü yapacağımız buluşmamıza saat 12:00’da  başlayacağız. Boğaziçi Üniversitesi mezunlar derneği Bümed bünyesindeki Atatürk Salonunda;  sizlerle tanışıp sohbet edeceğiz.

Sizlerle daha profesyonel şekilde oturup sohbet etmek için Atatürk salonunu kiraladık bu sebeple katılım ücretli olacak. Ücret; kişi başı 10 TL alacağız.

Salon kapasitesi 200 kişi ile sınırlı bu yüzden katılım ücretlerinizi belirlediğimiz hesap numarasına yatırmanız gerekmektedir. Hesap bilgileri için iletişimden ya da sinan (at) otopark.com‘a mail atarak Adınız, Soyadınız ve Telefon Numaranızı yazıp gönderiniz.

20 Eylül’de Görüşmek üzere…

Not: Geri dönüş mail’leri posta kutunuzun junk/spam klasörüne düşebilir. Lütfen kontrol edin.

BÜMED Ulaşım için Tıklayınız

Adres: Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği
Güney Kampüs Lojman Kapı Yanı
34342 Bebek/İSTANBUL

OTOPARK

Sürücünün Adresi.

İlgili Makaleler

26 Yorum

  1. Abi 20 Eylül çok geç değil mi? Üniversiteler açılıyor – bayram falan var. Keşke Eylül’ün başında olsaydı da katılabilseydik.

  2. 20 Eylül’de ehliyet sınavı var, keşke 13 Eylül’de olsaydı 🙁 Neyse bakacağız artık.

  3. Yine gelemiyorum 1. Ve 2. Buluşmaya katılmadığım için o kadar pişmanım ki şimdi de sıkıntılar yüzünden gelemiyorum ?

  4. Beyler,

    20 eylülde İstanbul Bulusmasına gitmek istiyorum ancak tek basıma git gel mazot masrafını karşılayamayacağım.. 15 günlük tatilden yeni geldim ve bu cumartesi 22 sinde 15 bin bakımını yaptırıyorum.. Butcem sarsıldı anlayacağınız… Ankaradan giderken 3 kişi daha bulabilirsem ( Benle beraber toplam 4 kişi ) gitmeyi düşünüyorum.. Kişi başı git gel 70 lira destekle evden alıp eve bırakacak sekilde 3 misafir yolcu alabilirim.. aracım 2015 Octavia..

  5. Arkadaşlar bursadan araçla gidecek olan varsa eşlik edebilirim. Hem muavin hem de yol arkadaşı olarak eşlik ederim. Haber editörüyüm ama ehliyetim yok ? her türlü yoldaş olunur. İletişim için hacioglukaan@hotmail.com a numaranızı mesaja atabilirsiniz.

  6. Sohbet sekmesi neden yok hala ben onu çözemedim sitenin yeni politikasında kaldırma kararı mı aldınız yoksa daha üst bir şey için çalışmalar mı var ?

  7. İstanbul / Pendik, Kartal ve Maltepe civarından gidecek olan varsa yol arkadaşı olarak eşlik edebilirim. Eğer çıkmazsa bu civarda bi kafile oluşturup hep beraber gidelim metrobüs vs ile.

    1. Kardeşim bende giricemde sınava kesin 19-20 mi çünkü 3-4 ekim yada 9-10 ekim olma ihtimalleride varmış

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu