Haberler

G-Power S63 AMG Sedan’ı gıdıkladı




Çoğunlukla BMW modellerine yaptığı modifikasyonlarla bilinen G-Power isimli tuning firması, hali hazırda çok güçlü olan S63 AMG Sedan için geliştirdiği paketle adından birkez daha söz ettirdi.

Bavyera markasını tabiri caizse ‘çoşturan’ G-Power, bu kez Mercedes üzerinde de iyi iş çıkarmış gibi gözüküyor. S63 AMG Sedan’ın kalbinde bulunan 5.5 litrelik V8 twin-turbo motoru optimize ederek ekstra 120 beygir ve 100 Nm tork kazandıran G-Power, toplamda modelin güç değerlerini 705 beygir ve 1000 Nm tork olarak belirtmiş.

Bu güncellemenin uygulanması için seçilen 4MATIC varyasyonunun isminde ‘4’ ibaresinin yer aldığı gibi çekiş gücünden tanıyoruz. Bu güç değerleriyle birlikte 0-100 km/s akselerasyonunu 3.8 saniyede tamamlayan ‘Alman Tankı’ tüm bu geliştirmeler için vermeniz gereken 5795 Euro (KDV hariç)’nun hakkını son hız değerinde veriyor. Model stock halinde bulunan 250 km/s’lik limitörün kaldırılmasıyla birlikte 330 km/s’lik son hız değerine sahip olmuş.

Opsiyonel olarak aracının daha iyi yere basmasını da isteyen kullanıcılara sunulan, orjinalden çok daha hafif, dövme alaşım Jet Siyahı rengindeki HURRİCANE RR 21 inçlik jantlar, ContiSportContact SP lastiklerle beraber fiyat etiketini 7643 Euro’ya çıkarmış.

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu