Haberler

Geely, Apple CarPlay özelliği ile geliyor




Çinli otomobil üreticisi Geely, Çin’de ilk Apple CarPlay özelliğini sunan otomobil markası olacak.

Geely’nin yaptığı açıklamaya göre, bundan sonra gelecek ilk kompakt crossover modelinde iPhone kullanıcıları için iOS arayüzünü aracın bilgi-eğlence sistemine de entegre etmiş olacak. Böylece iPhone kullanıcıları aracın bilgi-eğlence sisteminin arayüzünden mesajlarını, maillerini, müzik seçeneklerini ve rehberlerini aynen iPhone’nun menüsüne benzer şekilde kullanacaklar.

Geely 2016 yılının başında yeni bir crossover üreteceklerini doğrulamış olsa da, daha fazla bilgi vermekten henüz kaçınıyor. Geely Otomotiv’in kurucusu Li Shufu “Bugünün Geely kullanıcılarına, internetle daha fazla entegrasyon sağlamış, otonom sürüş özelliklerine sahip, güvenlik teknolojilerinde dünyaya liderlik eden bir marka sunmak için gereken her şeyi yapıyoruz.” şeklinde bir açıklamada bulunmuştu.

Onur KALENDER

1985 doğumluyum. Otomobillere olan sevdam ilk hatırladığım otomobil olan Volvo 360 ile başladı. Geceler boyu uykusuz otomobil dergilerini ezberlemem, kendi tasarımlarımı yapmam ve son olarak da otopark ailesine katılmamla devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu