FeaturedHaberler

IIHS’den Hyundai Tucson’a tam not




Hyundai’yi kompakt SUV sınıfında yıllardır taşıyan Tucson, bu yıl büyük bir yenilenme yaşadı. Pek çok otorite tarafından başarılı görülen Hyundai Tucson, Yol Güvenliği Sigorta Enstitüsü’nün (IIHS) meşhur “Small Overlap” testinden de tam not almayı başardı.

Bir önceki jenerasyonunun aynı testten kötü değerlendirme puanları aldığı Tucson, bu sefer kurumun en iyi güvenlikli araçlar kategorisinde gösterdiği “Top Safety Pick+” kategorisine girmeyi başardı. Markanın bir diğer yenilenen modeli Sonata ise kardeşiyle aynı notu alarak güvenlik alanındaki rüştünü ispatladı.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

7 Yorum

  1. Araca verilecek belli bir bütçeyi aştıktan sonra düz sedan yerine böyle bir araç almak daha mantıklı geliyor bana.

  2. Elektronik yardımcılardan bile tam puan almış tebrikler . Tank gibi araç olmuş darısı yeni Sportage’a 😉

  3. Hyundai yakın bir gelecekte çok daha iyi yerlere gelecektir. Artık karşımızda eski Hyundai yok. Adamlar çağ atladılar resmen ve tasarımları da, güvenliği de 10 üzerinden 8,5~ bence.

  4. Hyundai’ye çamur atmak istemiyorum adamlar ülkelerinin gururu ve Türkiye’ye örnek oldular fakat tasarımı ford edge den bariz çalmışlar. Ford 2012 de edge de sunduğu tasarımı Türkiye’ye getirseymiş demek ki yok satacakmış.

  5. Adamlar dct yaptık dizel otomatik i30 4.6 lt şehir içi dediler hani bir umut bindik halen eski otomatik gibi 7.5 lt
    Hyundai kapımın önüne misafir bile olmasın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu