Haberler

Land Rover ultra lüks sınıfa adım atıyor




Land Rover’ın özel araç operasyonları birimi SVO, ultra lüks sınıfta konumlandırılacak bir model üzerinde çalıştıklarını duyurdu.

Range Rover SVAutobiography platformunda üretilecek yeni model, Bentley Bentayga ve Rolls-Royce Cullinan’a doğrudan rakip olacak. Klasik Range Rover modellerinden farklı olarak daha fazla kişiselleştirme ve opsiyon seçenekleri, premium renk katalogu ve safkan bir iç mekanın bulunacağı aracın tahmini fiyatı ise dudak uçuklatıyor.

200.000£’lik (Yaklaşık 930.000 TL) bir başlangıç fiyatına sahip olacak ultra-lüks Range Rover bir aksilik olmazsa önümüzdeki yıl yollarda olacak. Ultra lüks segment dışında da bazı çalışmaları olduğunu bildiren SVO, bunların hakkında bazı ipuçlarını önümüzdeki günlerde paylaşacağını duyurdu.

 

 

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Daha ne yapacak allah aşkına son fuarda Vogue Long versiyonuna binmiştik aracın içinden 4 kişi 5 dk. çıkamadık. Aptala bağladık. Çıkınca “aracı hemen kilitleyin çabuk! ” dedim. Kadın korku dolu gözler ile “ne oldu?” diye sordu. “Bu bize yapılır mı, bu arabadan sonra gidip neyi beğeneceğiz,neye bineceğiz de etkileneceğiz?” deyince yüzünde sanki markanın sahibi oymuş gibi bıyık altı bir gülümseme oluştu:D

  2. Land Rover Range Rover çok sevdiğim ve saygı duyduğum bir marka. Land Rover çok özel ve klas bir otomobil. Allah bizede bir gün Land Rover Range Rover sahibi olmayı nasip eder inşAllah

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu