Haberler

McLaren 650S Spider Nürburgring 24H Edition tanıtıldı




Alman McLaren satıcısı Dörr Motorsport, sınırlı üretim 650S Spider Nürburgring 24H Edition hakkında tüm detayları paylaştı.

McLaren’in franchise partneri Frankfurt temelli şirketin ürettiği özel 650S Spider, markanın geçtiğimiz yılın Nürburgring 24 Saat yarışında gösterdiği başarıya adanmış. Fabrika sürücüsü Kevin Estre, Dörr Motorsport’un 12C GT3’ü ile 8 dakika 10 saniyede en hızlı turu tamamlayarak pole pozisyonunu elde etmişti. Bu rakam önceki sınıf şampiyonundan 6 saniye daha hızlı.

Bu siparişle üretilen 650S Spider, yalnızca sekiz adetle sınırlı olacak ve pek çok MSO (McLaren Special Operations) oyuncağını üzerinde barındıracak. Bunlardan bazıları, karbon ön tampon eki, arka difüzör ve yan havalandırmalar. Egzoz sistemi ve jantları Dörr Motorsport tarafından sağlanan otomobilin iç mekanında MSO rüzgarı esmeye devam ediyor. Özel logo ve armalarla süslenen karbon fiber temasının hakim olduğu kabinde, turuncu emniyet kemerleri, alcantara ve deri döşemeler, turuncu temasını devam ettiren dikişler gibi detaylar aracın ne kadar özel olduğunu hissettiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu