Haberler

Opel’in yeni amirali yola çıktı




Yeni Opel Insignia üretime hazırlanan gövdesi ile kameralara yakalandı.

Sınıfındaki en çekici modellerden birisi olmayı planlayan Insignia tasarım dili olarak Monza Concept’in izinden gidecekmiş gibi duruyor ve sedan-coupe formunu koruyor. Kamuflaj bir çok detayı saklasa da geniş ön ızgaranın çevrelediği ince farlar kendisini belli ediyor. Arkada ise güncel Insignia’dan alışın olduğumuz eğimli ve akıcı tasarım yeni versiyonda da yerini almış.

Teknik detaylar hakkında resmi bir açıklama yapılmasa da yeni jenerasyonun yaklaşık 10 cm daha uzun ve 200 kg daha hafif olacağı söyleniyor.

Kesin olmamak ile birlikte yeni Insignia’yı ilk olarak 2017 Frankfurt Otomobil Fuarında görmeyi bekleyebiliriz.

Utku Ulaş Tekin

Dört yaşımdayken babamın aldığı benden bir kaç ay büyük olan 92 model Renault Spring ile başladı tüm bu macera. İnsanların kullandığı hareket eden nesnelerin keşfine başlıyordum. Yaşım ilerledikçe daha da artan bir heyecan oldu bu nesneler içimde. Sonradan bu nesnelerin aslında nesne olmadığını, sadece otomobil tutkunu olan insanlar tarafından görülebilen ruhları olduğunu keşfettim. Fakat sıkıntı bu ruhları görebilen diğer insanları bulmaktı. Arayışın son bulduğu durak ise Otopark.com oldu.

İlgili Makaleler

6 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu