FeaturedTadımlıkVideolar

Volkswagen Jetta 1.6 TDI / İlk Bakış




Volkswagen Jetta 1.6 TDI etrafında kısa bir tur. Test sürüşü ve POV videosu ilerleyen günlerde yayınlanacak.

Volkan Hasköy

1995 İstanbul doğumluyum. Çocukken yan koltukta yaşadığım heyecanımı şimdilerde hem direksiyonda hem de Otopark.com ailesinde yaşıyorum.

İlgili Makaleler

14 Yorum

  1. müzik sesinden ne dendiği anlaşılmıyor. müzik sesi kısılmalı hatta hiç müzik olmasa da olur. detaylı incelemeler için de aynı şey geçerli.

    1. Net fiyatı 55 bin TL bu parayı sonuna kadar fazlasıyla hak eder ama 100.000 asla hak etmez:)

  2. Rezalet bir video. Müzik tarzı ve volume hiç uygun değil yarısına kadar zor izledim

  3. Winding Road Magazine adlı YouTube kanalındaki ilk bakış videolarında sadece aracın sesi ve çevredeki kuş cıvıltısı benzeri şeylerin sesi var, konuşma, müzik tarzı sesler yok. Bence sizde aynı yöntemi uygulamalısınız, konuşmayı geçtim bari müzik olmasın. Teşekkürler.

  4. And abi sana birşey soracaktım. Biz 2013 yılı haziran ayında arkadaşa araba almak , incelemek için volkswagen mersin bayine gittik. Golf mü , jetta mı kararsızdık. Ordaki satış temsilcisi dediki; Ben golf almanızı öneririm.Çünkü jetta fazla kaliteli değil özellikle iç kapı döşemeleri resmen dökülüyor 2-3 sene sonra bana küfür etmenizi istemem. dedi. Sence makyajsız jetta o kadar kötümüydü ? Eğer kötüyse sence bu makyajla birlikte toparlayabilmiş mi araba ?

  5. Konu ile alakalı değil ama arkadaşlar sıfır araç aldım seramik kaplama yaptırıcam tavsiye edermisiniz ?

  6. Müzik güzel ama aracın kapısını açtığınızda biterse daha iyi olur, kapının kapanış sesini, motorun çalışma sesini, rölanti sesini dinleyelim bir de aracın bilgilerini dışındayken aracın etrafını gezerken söylerseniz çok güzel olur, kolay gelsin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu