FeaturedTadımlık

Volkswagen Passat 2.0 TDI / İlk Bakış




Volkswagen Passat 2.0 TDI etrafında kısa bir tur. Test sürüşü ve POV videosu ilerleyen günlerde yayınlanacak

Volkan Hasköy

1995 İstanbul doğumluyum. Çocukken yan koltukta yaşadığım heyecanımı şimdilerde hem direksiyonda hem de Otopark.com ailesinde yaşıyorum.

İlgili Makaleler

29 Yorum

  1. Volkswagen Passat O çıtanın kopması hiç hoş değil bence ama önceden kopmuştur belki

  2. Haylayn görünümlü Kanfırtlayn herhalde. Kromları sanayide takmışlar 🙂

    Bu arada uygun fiyatlı bir stabilizerla da daha az titreşimli güzel görüntüler alabilirsiniz. İnternette 120 liraya falan stabilizerlar var GoPro gibi hafif kamerada bayağı iş görürler..

  3. içeride premium hava var. wv kasmış gibi duruyor bakalım testte ne çıkacak. navigasyon diyen arkadaşı da başta arabanın kendi sesi zannettim 🙂 sen otopark’ı boşver git bir firmaya yol tarif et bişey yap 🙂 iş yapar o ses :):)

  4. Bu çitaların fırlama sıkıntısı bir önceki kasada’da vardı galiba yoksa ben mi öyle hatırlıyorum.

  5. Arkadaş o çıta nedir öyle ya. Bu arada Volkan ile Serhat ikilisini bir arada görmek istiyoruz eğlenceli anlar çıkacaktır 😀

  6. Bir an araba navigasyon başkan dedi sandım.O çıta düşmesini görünce renault 9 ların kapı eşiklerindeki çıta aklıma geldi.

  7. Şirketimize ait B8 kasa 2014 2.0 TDİ highline araçta da bu kapı çıtası sorunu var. Servise bildirdik ve yenisi geldi takılacak. Ayrıca bende bulunan 2015 B8 1.6 TDİ trend man. araçta da arka çıtanın sağ arka orta kısmında atma var maalesef. Zamanım olmadığı için servise gidemedim. Bakımı bekliyorum. Bu tamamen kronik bir sorun B8 için. Umarım VW B8 kasaları tekrar çağırarak bu sorunu düzeltir. Testinizi merakla bekliyorum. Bende sürekli kullandığım için (13.000 KM şu anda) kendi yorumlarımı da test sonrası katabilirim. Teşekkürler.

  8. sen gel 170-180 bin para verip birde üstüne aylarca sıra bekleyip vw passat al çıtası kapı açılırken düşsün

  9. bu çıta sorunu amcamdakii 1.6tdı comfortlineda da vardı servis garantiden değiştiriyor.

  10. Açıkcası 2.0 motorun türkiyedeki külfetine katlanılıyorsa önden çekişli almanın mantığını bence yok. İnsignia ve SuperB için de geçerli bu dediğim.Gerçi insignia da awd fiyat farkı baya var ama arabadaki bir çok gereksiz donanım yerine hem güvenlik hemde sürüş konforu için bence daha elzem.
    Galiba fiyatlar arasındaki farkda şu şekilde
    Yeni Passat 2.0 TDI SCR BMT 190 PS DSG Highline 178.300 TL
    Yeni Passat 2.0 TDI SCR BMT 240 PS 4M DSG Highline 198.800 TL
    Insignia Sedan 2.0D 160 HP Cosmo AT6 Cosmo 137.400
    Insignia Sedan 2.0D 195 HP Cosmo AT6 AWD Cosmo 165.900
    Yeni SuperB 2.0 TDI Green Tec DSG / 190 HP 159,900 TL
    Yeni SuperB 2.0 TDI Green Tec DSG 4×4 / 190 HP 165,900 TL

      1. Aynen öyle bu kadar külfete katlandıktan sonra illa sıfır alınacaksa aradaki fark verilip awd alınır. AMa çıkılan rakam bandında sedan tercih etmektense 1.6 dizel awd otomatik Crossover veya Suv benzerleri de mevcut

  11. Şu an üretimde olan vw modellerinin birçoğu -passat dahil- istenilen paraları hak etmiyor yazık günah bunlara verilen paralara

  12. Araba ağır bir kaza geçirmiş ve tekrardan toplanmış. Muhtemelen testte kapı çıtası gibi başka problemler de çıkacaktır. Otomobil madem ağır kaza geçirdi perte çıkar ve yenisini test için getirt.

  13. Buna 170 kusur bini verecegime Volvo S60 D4 alirim arkadas. Hem premium hem daha yakisikli. Ha bagaji ve arka koltugu daha dar ama olsun…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu