FeaturedSohbet

Volvo XC60 D4 / Kadın Gözüyle




Volvo XC60’ı bir de Aslı Şehirli’den dinleyin.

OTOPARK

Sürücünün Adresi.

İlgili Makaleler

55 Yorum

  1. and abi gözlüğü değiş…bu arada bu pov videoda baya sardı güzel muhabbet dönmüş 🙂

  2. Temde gazlamaktan hoşlanan takipçilerin artmasını istiyoruz haberiniz olsun 😀 😀

  3. Muhabbet cok güzel olmus burdan OTOPARK takipcilerine sesleniyorum lütfen elestirileri biraz daha medeni yapalim bakin adam elinden geleni yapiyor ve işten sogumuslugu ben burdan hissettim. Bu arada testlerde artik bu bayan arkadasida konuk yapabilirsin muhabbeti sariyor

  4. XC60 kadar güçlü ve büyük olmamasına rağmen Volvo V60 bile (1.6d) 13-14 lt’lerde geziyor.
    Volvo’nun dizelleri sanırım biraz fazla yakıyor :/

  5. And abi Aslı benim ablam yaşında ama çok sevdim kız arkadaşımı Aslı ablanın eğitmesi için gönderebilir miyim? 🙂

  6. bence video testler sadece
    oturuş planına göre
    SİNAN ASLI
    ANT MÜNİP olmalı

    otoparkın yüzü sinan ve aslı olmalı bence
    aslıyı tuttuk, sinansız olmaz, ant statik denge münip tamamlayıcı otorite

  7. Güzel olmuş. Ama bu tür videolar tadımlık olsun..Testlerde işin içine bilgi ve birikim girdiğinden bu videolar ‘kadın gözüyle’ olarak tadımlık kalsın.

  8. X3 daha hızlı denmiş video da ancak zeperfs.com daki testlerde durum XC60 lehine. Yeni 190 lık D4 motorlarla da Volvo biraz daha farkı açacak sanırım.

  9. Bana kalırsa Aslı hanım artık ekibin parçası olmalı iyice. Hatta bu kadın gözüyle serisi devam etmeli. Tadımlık olarak kalmamalı. Belki iş ilerlerse Neslihan hanım ile beraber ciddi test bile yapabilirler. Tebrik ederim.

  10. Bayan arkadaşın ekibe katılması kanaatine vardım. Rengarenk olmuş bayan gözüyle test 🙂

  11. videolar 100k izleniyo 7’den 70’e.takipçiden hala zeki çocuklar diye bahsetmek tuhaf olmuş 😀
    doblodaki konsept ve efektler çok iyiydi.böyle ziyaretçiler almanızda çok hoş.bu sezon umarım seve seve herkes otoparka araç verecek.başarılar

  12. Video güzel. Cesitlilik ve farklılık iyidir. Ancak o eski amatör ruhlu test videolarını da ihmal etmeyin derim. Otopark o videolarla sevildi.

  13. eğlenceli video olmuş bayan gözüyle aslı hanım ile daha çok video bekliyoruz. and çok gol yedin ama normal ya. :))

  14. aslı abla harbiden bombayı sona sakladı el freni dedi type-r dedi ben bittim videonun o kısmından sonrasını hatırlamıyorum aslı ablayı testlere alın and abi lütfen 😀

  15. Sohpet sayfası yok mecvur burdan sorauyorum, kuzeninde 2011 bir s60 var ve aynı motor mevcut (400 tork olan).Öyleki o torkla önlerin sarmadığı bi kalkış yüzmediği bi viraj göremedim ama tabi bunlar hafif eğlencler.Benim sorum motorun sesine nasıl sessiz dediniz yahu.Marş yapıp vitese taktığım an ilk sorum abi sorun mu var bu ne ses oldu.Yalıtım meselesimi yoksa volvo değişikliğe mi gitmiş?

    İyi Çalışmalar 🙂

    1. 2011’deki motor 5 silindirli olan 163bg 400tork. Bu motor 2013 te tanıtıldı 2014 modellerle beraber geldi 181bg 400tork olarak. 2016 modellerde 190bg 400tork olarak gelecek. Tamamen farklı ve sessiz bir motor. Bir gün test sürüşü yaparsanız farkı anlarsınız.

  16. Bu seri kesinlikle devam etsin. Siteye büyük bir renk katacağını düşünüyorum. Bu arada gözlük yüzüne göre küçük olmuş gibi and

  17. Ne kadar güzel bir şey. Böyle bir ülkede kadının böylesine değersizliğinin üzerine ne güzel bir video ve sohbet olmuş, benim yanlama ve panpalarla hiç ilgim olmamasına rağmen:) Tebrik ediyorum Aslı hanımı, And abiyi, hepinizi.

  18. Ne güzel lan işte, burayı bu samimi ve bize yakın tarafı için seviyorum, inşallah otopark.com işleri yoluna koyar da And’ın kafa rahatlar, Sinan da o kuntik işinde çalışmak zorunda kalmayıp daha sevdiği işi yapar, (Muhip’le Murat’ın kafa rahat zaten) biz de izleriz. Elin saçma sapan uyuz ingiliz espirilerile dolu bol zaman kayıplı yapımlardan kurtuluruz.

  19. Testin içeriği ve konsepti bir yana,yine eksileri yiyeceğiz ama yapacak bir şey yok maalesef.
    Kadınların sürüş tekniklerini göstermesi açısından faydalı bir video olmuş.

    Arabalarla bu kadar ilgili olmasına ve birçok araç kullanmış olmasına rağmen Aslıhan Hanım, hala doğru oturma pozisyonunu ve daha da önemlisi doğru direksiyon tutuşu bilmiyor,öğrenmiyor ve uygulamıyor ( And şaka ile karışık kaç kere uyardı videoda)

    Bu da yetmeyip bir de sağda durağan trafik varken ara gazlamalar deniyor.Trafikte durduğu zamanlarda ise görebildiğim kadarıyla çoğu zaman şeridin ortasında değil gibi görünüyor (belki diğer araçların hatasıdır)

    Böyle dikkatsiz ve hatta umursamaz araç kullanıp ondan sonra sıkıştırılmadan bahseden kadın şoför sayısı hiç de az değil, hatta “sıkıştırılmaktan” şikayet etmeyen kadın sürücü görmedim diyebilirim. 16 yıldır İstanbul trafiğinde araç kullanıyorum, hatırladığım bir “sıkıştırılma” olayı yaşamadım, kullandığım araçlar da genelde küçük hatchback araçlar olmuştur.Arabalarımın üstünde de “dikkat atarlı erkek sürücü” yazmıyor. Yani bu “kadınları hep sıkıştırıyorlar” kavramını kadınlar tekrar düşünsün bence.

    Tabii ki trafikte her zaman bir öküz popülasyonu olmuştur, artarak da devam edecek ama iş yerinde de defalarca gözlemlediğim, medeniyet 101 kapsamındaki konularda (sağdan yürüme, sıraya geçme, kapılardan giriş-çıkış vs) kadınlar eğitim seviyeleri ne olursa olsun sınıfta kalıyorlar. Trafikte araç kullanımı da buna dahil. Hele bir de buradaki örnekte olduğu gibi kendine güven had safhalardaysa, trafikte instagram karıştırmayı ve önündeki araça çarpmayı normalleştirebiliyorlar.

    Umarım bundan sonraki sürücülük hayatında en azından doğru oturuş pozisyonunu ve direksiyon tutmayı öğrenerek, kazasız belasız devam eder.

    1. Benim ablamın aracıda küçük ve bir kere bile trafikte beni sıkıştırıyorlar anneeeğ diye ağladığını görmedim, üstüne bide ablam milleti sıkıştırıyor millet adam gibi sürmediği için? dediklerinize sonuna kadar katılıyorum

  20. Tipik bir bayan değil ki bayanlara hitap etsin..
    E erkekler zaten bayandan arabalarla ilgili bişey duymak istemez amacı ne bu serinin..
    Yok el freniyle dönecekmişte
    Daha direksiyon tutmayı bilmiyor

  21. kadınları sıkıştırmıyorlar diye birşey yok geçen sene hocamın mini kırmızı renkte aracıyla ankara trafiğinde 10 kilometre yolculuk ettik ve yoldan geçen araçların biri sıkıştırdı bir diğeri sıkıştırdı 10 kilometrelik yolda kaç kez sıkıştırdıklarını görseniz sizde onlara hak verebilirsiniz diye düşünüyorum ancak böyle jipler ve ticari araçlar kadınların sıkıştırılmadan ilerlemesine yardımcı olacağını düşünüyorum kadınların araç kullanamaz kelimesine de katılmıyorum evet bazen gerçekten süremiyorlar fakat beni de sıkıştırsalar arabayla bende diğer araçlara aynı tepkiyi veririm.

  22. Araba inceleme editörlerinin erkek egemen olduğu ülkemizde kadın araba inceleme editörlerine ihtiyaç duyulduğunu düşünüyorum. Aslı hanım biraz çaba gösterir ise takip edilen bir inceleme editörü olabilir. Bu video da kendisinde potansiyel olduğu görülüyor… Carbuyer vb araba inceleme sitelerde hem yazılı hem video inceleme yapan kadın editörler mevcut. Bizde neden olmasın… Başarılar diliyorum…
    PS: Video başlığından da biraz rahatsız olduğumu belirteyim… Bu videoda da And’ın XC60 incelemesinde değindiği noktalara değinildi. Kadın gözüyle deyince sanki farklı bir şey var bizim (erkeklerin) göremediğimiz gibi bir anlam çıkıyor. Ama erkek de sürse kadın da sürse araba ne ise kendini ele veriyor zaten…

  23. Eğer bu seri devam edecekse bence And yerine arabanın içinde 4 kadın olmalı ve onlar arabayı kurcalayarak tanımaya çalışmalı ve kendi yorumlarını yapmalı. O zaman gerçek bi “kadın gözü” olabilir. And’ın varlığı yorumları daha profesyonelliğe itiyor. Bu video serisinde aranan tam bi amatör ve farklı bakış açısı aslında. Aslı hanım ilk video için gayet başarılı. Devamını bekliyoruz sabırsızlıkla.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu