Haberler

Yeni Renault Scenic kamuflajlı olarak görüntülendi




Küçük MPV sınıfında bulunan Renault Scenic’in 4.nesil modeli 2016 Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak. 2009 yılında bantlardan inen 3. jenerasyona göre tamamen yenilenecek olan yeni Scenic, ağır kamuflajı haliyle otomobil casuslarının objektiflerine yansıdı.

Görsellere göre yeni Renault Megane’dan esintiler taşıyan Scenic’in selefine göre biraz daha genişlediği ve uzadığı gözden kaçmıyor. Tasarım hatları yuvarlatılarak şirin bir görünüm elde edilen araçta ön cam neredeyse A sütununa kadar uzatılmış.

Renault-Nissan grubunun geliştirdiği CMF platformunda yükselecek yeni Scenic, 1.6 litrelik turbo benzinli bir motor ve dizel motor seçenekleriyle gelecek. 5 ve 6 ileri manuel vites seçeneklerine 6 ileri EDC şanzımanı da ekleyen Scenic’in ferah iç kabininde ilk olarak Megane’da tanıtılan 8.7 inçlik R-Link multimedya eğlence sistemi de bulunacak.

Ailenin 7 kişilik modeli Grand Scenic ise 2017’nin ilk çeyreğinde tanıtılacak.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Kadjar ile başlayan yeni megane ile devam eden tasarım anlayışı bu araca da hakim olacak… Renault nihayet göze hoş gelen tasarımlar yapmaya başladı…

  2. sandero nun büyüğü zannettim bir an, bagajı sonunda büyütmüşler gibi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu