FeaturedSohbet

14/10/2015 YouNow Canlı yayını




Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

16 Yorum

  1. and abi emisyon hakkında yazdığın makaleden ödevim için kopya çektim hakkını helal et kocaman yazdım isimini ödeve 😀

  2. Videoda konuşulmuş, araçlardaki kireçli su lekesini çıkarmak için:

    “Sirkeli su” ile kaporta ve camları silebilirsiniz arkadaşlar. En ucuzundan sirke alıp su ile karıştırın, sonra bi bez yardımıyla silin. Tabi araç komple sirke kokacağı için sonrasında yıkayın.

    Yazları bahçe sulaması yapılan yerlerden aracınızı uzak tutun. O sular genelde aşırı kireçli olur. Kuyu suları da aynı şekilde.

  3. Ufak bir görüşümü belirmek isterim,
    Kadın gözüyle videosu maalesef hoşuma gitmiyor.Muhakkak hoşuna giden arkadaşlar da vardır. Ancak bu durum izlenme sayısı oranları ile ölçülmesi gerektiği düşünüyorum.
    Zaten video editlemek zor bir iş, birde üstüne bir bayanın fikirlerini dinlemek için 1 saatlik video hazırlanıyor, bunun yerine o emek yeni videolar için harcansa daha hızlı videolar çıkacağını düşünmekteyim.
    Örneğin tuscon videosu çok geç geldi. And geçen younow da da söyledi 2 gününü almış.
    üstüne bir de kadın gözüyle videoları. Üstüne bir de video editleyecek editör yok.
    Yanlış anlamayın kadın düşmanı vs bir adam da değilim. Aslı Hanımı da tanımam etmem.
    Ancak otomobiller ve kadınlar zıttır.
    Bu sitedeki kaç erkek paris moda haftasını izlemiş sorarım…
    Aynen böyle bir durum. Otopark videolarını youtube dan kaç bayan izliyor…
    Videonuz çıktığı gibi smarttvden açıp izlemeye başlayınca , eşim yinemi bu adamların videosunu izliyorsun diyor. 😀
    Dünyada yapılan tüm otomobil programlarını erkekler sunar niye. Çünkü arabalarla kendileri arasında bir bağ kurabiliyorlar ama bayanlar arabaya bir nesne, bir taşıma aracı gözüyle bakıyorlar. Bu yüzden erkekler gibi bağ kuramıyorlar. Ki aynı durum Aslı hanım dahil tüm kadınlarda mevcut. (Rallici profesyonel olarak bu işi yapan bayanları bu işe katmıyorum).
    Bu yüzden Kadın gözüyle videolarının kaldırılmasını veya çok kısaltıp bu iş için harcanacak emeğin diğer videolar için harcanmasını düşünmekteyim.

    Saygılar.

    İyi yayınlar.

    1. karıyı kızı goremıyecek olanlar başmış hemen negatif oyu adam dogru soyluyo hayır kız burcu cetınkaya gıbı prof olur anlarız bana kalırsa otopark ekıbı hala amatör ruhla devam etmekte gelısmek buyumek ıstıyorsan tv ekranlarında yer almak ıstıosan boş beleş muhabbetı bırakıcan kardesım ben en son bmw m5 ile e55amg testınde gormustum sınanın yuzunu adam ınanılmaz lakait sesini duymaya tahammulum yok bı testte onun sesını duydugum an anında testi kapatıyorum esprı yaparsın gulersın eglenırsın tamam anladık ama tum hayatının bununla geçmesi kadar saçma sapan bişiy olamaz ben t.şak muhabbeti degıl araç hakkında ne ögrenebılırım edası ile izliyorum şimdi sabahtan akşama kadar boş beleş oturup t.şak muhabbetı seven ne kadar adam varsa benım bu yoruma basıcak negatıf oyu hatta cogu densız bu yazdıklarıma cvp vermeye kalkıcak ama olsun otopark’ı sevıyoruz herseye ragmen

  4. Yerli araba konusunda Muhipe katılmıyorum. Kahvedeki adamların yaptığı muhabbete benzer bir kaç gereksiz şey söyledi. Ne Ülkemizdeki araba yapım tarihini ne araba üretimiyle ilgili komplimanları göz önünde bulundurmadan önyargıyla yapılmış yorumlar canımı sıktı. Zaten şakaları da bir şeye benzemiyor.
    Sinan sana saygı duyuyorum. İşi anlamadan dinlemeden yorum yapmıyorsun. Her zaman mantıklısın ve iyi bir adamsın. Forever Sinan.
    And reis polemiklere izin verme antipatik durumlar oluşuyor.

  5. Muhip Youtube fenomeni oldun şu göbekten kurtul artık at yaşanmışlıklarını bir kenara

  6. bir otomobil sitesinde geçen hafta gündemin neredeyse tamamını kaplayan yerli araba konusuyla ilgili bu kadar bilgisiz olmanız, gündemi takip etmemiş olmamanız ve profestönel değilde sokak ağzıyla yorum yapmanızı baya yadırgadım.

    ilk olarak adamlar reklam uzmanı falan değil. o arabaları o şekilde çıkartmaları tanıtımda bir sıkıntı olduğunu gösterir. ama çalışmaların durumunu göstermez. zaten bu sebepten bakan çıkıp ikinci bir açıklama yapma gereği duydu.

    farklı sitelerde farklı bilgiler olmakla beraber epsilon platformunun fikri mülkiyetinin satın alındığı bilgisi daha ağır basıyor. bu mimari üzerinde d sınıfı araçların olduğu vikipedi yazılmış. platformun ağır olması gibi dezavantajları var bunun önüne nasıl geçecekler merak ediyorum. çok eski bir platform yorumlarına da cevaben ford’un c1 platformunu örnek göstermek isterim. 2003 yılından beri kullanılan bi platform. her sene küçük eklemeler ile bu günkü durumuna gelmiş.

    böyle bir sürece girilmiş olmasıyla sorulması gereken sorular var. elektrikli bir model geliştirileceği söyleniyor. 2002 den beri kullanılan ve bütün geliştirme sürecinin içten yanmalı bir motor için işlediği bir araca elektrikli bir sistem kurmak ne kadar mantıklı.

    inşaatcı olan and bilir bir yapının ömrü yapının onarım maliyetinin yeniden yapım maliyetindn daha fazla oluncaya kadar devam eder. devlet de böyle düşünüp sıfırdan yapmanın çok daha fazla maliyetli ve zaman kaybı olacağını düşünüp böyle bir sürece girmiş. aynı şekilde birçok otomobil firması birbirleriyle ortaklık yaparak ürün gamını genişletmeye çalışıyor.

    kusura bakmayın ama çıkıp kitlelere konuşacaksanız ucuz eleştiriler yerine bu işin neden olacağı yada neden olmayacağını adam akıllı anlatmaya çalışın. “yeaa bu yerli değil” söylemlerinizi mantık süzgecinden geçirin.

    1. Katılıyorum. Ya Sangyong Tivoli modeli için 120 milyar Euro yatırım yapmış. Aklınız alıyor mu? Ne zaman amorti eder kim bilir? ha hükümet burada kısa yolu seçmiş hazır platformu almış ne var yani markayı değiştirir. Tasarımla oynar ortaya bir şeyler çıkar. Yani zaten yerli diye bir şey mümkün değil. Amaç bu işin içerisine bir şekilde dalmak. Dünyanın en merkezi ülkesindeyiz ve buradan yayılacak bir marka ağı ülkemize kazanç getirecektir. Abi o olmaz bu yapılmaz demek ülkeye ihanet etmektir. Şu Devrim Arabalarını izleyin görün. Orada bir Amerikalının sözü var. “Yapıp yapmamaları önemli değil. Önemli olan inanmaları.” diye. Anlamıyorum bu milletteki cahilane aşağılık kompleksini.

  7. And ın cadillac bls sorusuna yerli otomobille ilgili espri yapacakken son anda durmasını yakalayanlar ?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu