Haberler

2016 Mercedes E-Class fabrikada kamuflajsız yakalandı




2016’da yenilenecek olan Mercedes-Benz E-Class’ın (W213) üretilen 100 prototipi bir otomobil casusu tarafından fabrika otoparkında yakalandı.

Yenilenen E-Class’ın çoğu prototipinin üstü brandayla kapatılmış. Fakat bazı araçlarda brandanın olmadığı, hatta gövdenin kamuflajsız olduğu görülüyor. Kamuflajsız görünen E-Class’larda yenilenen far – stop grupları ve ön tampon dikkat çekiyor. S-Class gibi MRA platformunda üretilecek olan aracın dingil mesafesinin uzadığı gözlerden kaçmıyor. Boyut olarak markanın lüks modeli S-Class ve kompakt sedan modeli C-Class’ın arasına konumlanacak olan E-Class’ın şasisinin yeni platform sayesinde sıkı bir diyete gireceği de ifade ediliyor.

Alman devinin yeni modelinin 2016 Kuzey Amerika Otomotiv Fuarı’nda tanıtılacağı düşünülüyor. E-Class’ın standart modeline ek olarak uzun dingil mesafesine sahip Maybach E-Class’ın da aynı anda tanıtılması bekleniyor.

 

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. S serisi ni alıp paintten küçültüp araba yapıyılar bari cls ye dokunmasalar.

  2. Bence e serisi w211 kasada zirvedeydi bir daha o havayi biraz zor yakalayacaklar gibi gozukuyor

  3. Mercedes gibi firmalar özgün tasarımlar yapmalı. Bmw de bu modaya uydu d segment ve e segment araçlarda sadece boyut ve teknoloji farkı oluyor tasarım aynı kalıyor maalesef.
    CLS gibi özgün ve cesur tasarımlar olmalı.
    Yeni 5 serisi ile E serisi muhtemelen pazar hakimi olacaklar özellikle 1.6 dizel ve benzinli motor seçenekleri ile.
    Audi ise tüm araçlarını skala ile boyutlandırarak satıyor.5 yıl içinde audi hamle yapmaz ise Volvo çok rahatlıkla yerini alacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu