TadımlıkVideolar

2016 Opel Astra | İlk Bakış




Yeni Opel Astra’yı sizin için bayide inceledik. Test aracı için Opel Türkiye ile görüşmelerimiz sürüyor.

Volkan Hasköy

1995 İstanbul doğumluyum. Çocukken yan koltukta yaşadığım heyecanımı şimdilerde hem direksiyonda hem de Otopark.com ailesinde yaşıyorum.

İlgili Makaleler

27 Yorum

  1. Olmamış. Eski kasa dış görünüşü daha iyiydi. Ayrıca direksiyon üstündeki düğme kalabalığı kötü. Ve hala mekanik el freni koymamışlar. İnşallah opc de koyarlar. Ayrıca iç aydınlatmalar sarı halojen lamba. Yıl olmuş 2015. Kendi segmentindeki diğer araçlar(leon golf vs) buna kaç sene öncesinden led koydular..

      1. Umarım alt yapısı iyidir aracın. Bakalım test etsinler göreceğiz. Alt yapısı da kötü çıkarsa bir işe yaramaz. Ama aracın ağırlığında eskisine göre iyileştirme yapılmış.

  2. Şu hız göstergelerini neden bir türlü düzeltmezler. Yuvarlak hattın köşelerine yan şekilde rakamları sıkıştırıyorlar ortada bomboş bir alan kalıyor. Şöyle rakamların karakterleri güzel bir hız göstergesi koysalar daha güzel olacak. En dikkatimi çeken kısım da aracın koltukları oldu. Gayet güzel gözüküyor.

  3. J Astra kullanıcısı ve ciddi ciddi Astra K’yı almayı düşünen biri olarak bu video tüm fikirlerimi değiştirdi. Corsa direksiyonu kullanılmış. Umarım hissi aynı değildir. Kol dayananın altındaki malzeme çok kalitesiz gözüküyor. Öyle malzemeyi Seat kullanmaz. Çok kötü duruyor. Bagaj eşiği yüksek, bagaj derin. Kullanımı kolaymış gibi durmuyor. Bir de canlı incelemeli.

    1. 3 serisine binince 1 serisi direksiyonu dedin mi hiç? bir çok firma farklı segmentlerde aynı görüntüyü kullanıyor zaten

      1. Daha dikkatli yazmalıydım. Kastım, direksiyonun bu arabada çok basit durmasıydı. Bu zamana kadar Astra ve Corsa’nın direksiyonları hep farklıydı. Astra’da Insignia’daki daha ağır, daha kaliteli duran direksiyon vardı.

        3 serisine binince de aynı yorumu yaptım.

  4. Sanki tasarım olarak bi önceki kasa daha güzeldi açıkçası pek hoşuma gitmedi.Birde şu ilk bakışlarda kapıları bam güm vurmaktan bıkmadılar.

    1. Beyaz eşyalar bile renkli, o ne öyle her yer de beyaz araba. Zaten şehirler gri bari arabalar renkli olsun da biraz ruh gelsin şehirlere

  5. Göstergelerin ortasında ki o ekran çok güzel gözüküyor, şeytan diyo J kasayı sat K kasa al.

  6. Sanırım Almanya’daki bir bayide çekilmiş.

    1- Vites etrafındaki konsolun dikişli deri olarak finişi çok hoşuma gitti. And zaten testinde değinir.

    2- Küllük ve çakmağı araç üzerinde görünüyor. Ayrıca satmayacaklar sanırım bu sefer. Ama Opel Türkiye bunu standart donanımdan çıkarıp ayrıca satmayı seçerse de şaşırmamak lazım.

    3-Direksiyon güzel ve malzemesi kaliteli görünüyor. Şahsen 4 kollu direksiyon her zaman daha hoş gelmiştir bana.

    4-Koltuklar yakıyor.

    5- Arka kısım biraz klostrofobik geldi. Cam tavan sunacak mı bakalım Opel bu sefer. Olmaması büyük eksik.

    6- Sürüş keyfinin yüksek olacağını düşünüyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu