Haberler

Alfa Romeo Giulietta’nın makyajlı çizimleri ortaya çıktı




İlk olarak 2010 yılında tanıtılan Alfa Romeo Giulietta, geçen 5 yılın ardından yeni yüzüyle karşımızda. Önceki casus fotoğraflarından ve çizimlerinden görüldüğü kadarıyla bildiğimiz hatchback görüntüsünü korumaya devam eden Giulietta, yeni yüz tasarımıyla bizleri etkilemeye çalışıyor. Ön tarafında yapılan küçük değişiklikler ile, yeni ön tampona, revize edilmiş ön ızgaraya ve yeniden dizayn edilen farlara kavuşmuş.

İç mekanda Uconnect bilgi sistemi ve yeni ön konsol ile geleceği dedikodusu yapılan Giulietta’nın, bunun yanında yeni güvenlik ve sürüş yardımcısı donanımlarla gelmesi bekleniyor. Önceki motor özelliklerini koruması beklenen makyajlı Giulietta’nın 2016 Cenevre Motor Fuarı’nda görücüye çıkması olası.

Nihat Özkuş

1985 İstanbul doğumluyum. DEÜ mezunu İnşaat Mühendisiyim. Otomobil çocukluk tutkum. Direksiyon başında geçince yüzümde bir gülümseme oluşuyor. 2004'ten beri Tosfed gözetmeniyim ve artık Otopark'ın bir parçasıyım.

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. Ön taraf porche olmuş sanki. alfa bu aralar özgünlüğünü yitirmeye başladı

  2. Alfa neden gittikçe feminen cizgilerle arac tasarlıyor gercekten üzülüyorum, tasarım harikasi hala yolllarda gördüğümde saygiyla ve hayranlikla izlediğim 159 lardan yumuşak bombeli hatlara donusen araclara gecis cok hoşuma gitmiyor alfa icin. On tarafa daha vahsi ve agresif cizgiler olsa keske.

  3. Göreceli ancak eskisi gözüme daha bi Alfa gibi geliyor. Bu biraz nonoş olmuş sanki. Bu arada fotoğraflardaki kamuflajlı araç ile render fotoğraflar pek örtüşmüyor sanki. Ben mi yanılıyorum?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu