FeaturedTadımlıkVideolar

Ford Fiesta Red 1.0 EcoBoost | 0-100 hızlanma




138 hp’lik Ford Fiesta Red 1.0 EcoBoost’un 0-100 km/s denemesi. Fabrika verisi: 9,0 sn.

Volkan Hasköy

1995 İstanbul doğumluyum. Çocukken yan koltukta yaşadığım heyecanımı şimdilerde hem direksiyonda hem de Otopark.com ailesinde yaşıyorum.

İlgili Makaleler

15 Yorum

  1. kullanan arkadaş kimdi bilmiyorum ama tester’lar değil orası kesin. o nasıl vites atmaktır ya?

    1. Fabrika verisi bu kadar zaten bu aracın herkes beygire bakarak 0-1– beklemiş ama tork ve hacim.. her ne kadar turboda olsa fizik bir yerde devreye giriyor.1.4 140 lıklar(vw veya opel) bundan iyi yürüyor.Daha agır araclarıda baz alsanız bu boyle..

  2. 140 beygir motor ve 1090 kg kasa için biraz düşük bir değer değil mi? düz yol performansından daha fazlasını vaad eden bir otomobil olduğunu biliyoruz fakat yine de kafamı kurcaladı. 180 nm tork veya dişli oranlarıyla mı alakalı acaba

  3. Motorun 1.0 ecoboost motor olması ve torkun ağırlık ile tezatlığı bunda başlıca etkenlerden biridir bence

    1. +1. Hikaye aga o işler. Tabii ki arabaların ruhu da, hissi de, virajlarda yapabildikleri, frenleri de çok çok önemli. Bunu asla inkâr etmiyorum. Ama “önemli olan bunlardır, performans önemli değildir” sözü, bence, tam bir saçmalık. Arabanın iyi yürüyor olması da bunlar kadar önemli. Saydığım bakımlardan mükemmel bir araba yürümüyorsa, çok önemli bir yan eksik kalmış demektir.

  4. Tasarım, düz vites olması, sportif detaylar vs güzel bir araç ama bu tip bir araç alcak olsam polo bluegt daha mantıklı bir tercih gözüküyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu