FeaturedTadımlıkVideolar

Ford Mondeo 1.5 EcoBoost | İlk Bakış




Ford Mondeo 1.5 EcoBoost etrafında kısa bir tur. Test sürüşü, POV ve Kadın Gözüyle videosu ilerleyen günlerde yayınlanacak.

Volkan Hasköy

1995 İstanbul doğumluyum. Çocukken yan koltukta yaşadığım heyecanımı şimdilerde hem direksiyonda hem de Otopark.com ailesinde yaşıyorum.

İlgili Makaleler

9 Yorum

  1. 4:20 dk BLAZE IT! Tam arabaya yakışan bir süreye denk gelmiş. D sınıfının en güzeli bana göre. Merakla bekliyoruz.

  2. 2 Defa test sürüşüne gittik. birinde ben birinde kardeşim kullandı. motor sınıfındaki rakibi olan 1.4 tsi act motordan sesli. yumuşak sürüşlerde şanzumanın vites değiştirme süresi çok uzuyor. bu da tüketime yansıyor. test aracının ortalaması 20 lt idi. gözüm korktu. zaten şehir içi verisi de 10lt civarı. fabrika şartlarında bu değerin altına inemedilerse bizim normal kullanımda 12-14lt yi görmemiz normal. aracın ses sistemi çok güzel. e39 m5 ten sonra kullandığım en güzel 2. seri / standart müzik sistemi. süspansiyon sistemi de fena değil. ama sedanın bagajı tam bir felaket. dizayna kurban gitmiş. sonuçta passat insignia mondeo superb arasından f/p aracı olarak superb aldım. 1.4 tsi act manuel. bu testi de merakla bekliyorum benim değerlendirmelerimle ne kadar örtüşecek diye.

  3. Tabi zevkler renkler ancak, D sınıfının en güzellerinden. Şu ön ızgaranın afedersiniz at s.ki gibi durmadığı tek Ford modeli. Ancak bu arabaya koydukları düşük hacimli benzinli motor, rakipleriyle tüketim olarak yarışabilecek seviyede değil. Focus’a koydukları 1.5 dizel powershift kombinasyonunu acilen entegre etmeliler ki edeceklerdir herhalde. Bize gelmez öyle çok yakan araba falan.

  4. Test sürüşüne katılmıştım. Sürüş zevki yüksek ve güven veren gemi gibi araç. Şanzıman tepkileri biraz ağır kalıyor performanslı sürüşte, ortalama tüketimi 14 lt civarıydı.Test aracı olduğundan da kaynaklanabilir. İç mekanı kaliteli, sınıf standartlarını karşılıyor. Gönül isterdi ki 2.0 180 hp tdci ile gelsin ama şartlar işte…

  5. Fazlasıyla iyi bir otomobil. Passat’tan aldığım güzel ama çiğ hislerden sonra otomobil fazlasıyla tok ve rafine hissettiriyor. 2.0 TDCİ al 20 yıl kullan havası var. Passat’tan bariz daha konforlu kısa ve uzunlara verdiği tepki neredeyse aynı. Özetle: FORD, KONFOR, SÜRÜŞ KEYFİ, TOK VE RAFİNE, SÜRÜCÜ OTOMOBİLİ VE MAKİNE.

  6. dizel olanının test sürüşü daha uygun olurdu bence. Nette bolca benzınlı testi vardı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu