FeaturedTadımlıkVideolar

Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Elite Plus / İlk Bakış




Hyundai Tucson 1.6 T-GDI etrafında kısa bir tur. Test, POV ve Kadın Gözüyle videosu ilerleyen günlerde yayınlanacak.

Volkan Hasköy

1995 İstanbul doğumluyum. Çocukken yan koltukta yaşadığım heyecanımı şimdilerde hem direksiyonda hem de Otopark.com ailesinde yaşıyorum.

İlgili Makaleler

14 Yorum

  1. Infınıtı görünümlü hyundai.Dış ve iç görünüş oldukça hoşuma gitti.koltuklar ve sunroof ta güzel bi hava katmış.Malzeme kalitesi standart.yani gördüğüm kadarıyla klasik bölgeler yumuşak diğer yerler sert plastik.Bakalım testte neler görücez.

  2. Gayet başarılı, son derece dikkat çekici ve kendinden emin bir görüntüsü var. Son günlerde “malzeme kalitesi çok düşük” klişesi çok kullanılıyor ancak katılmıyorum ben. Sadece ekranın üzerindeki sert plastik bu tezi güçlendiriyor, ki orası da yumuşak yapılabilir, hatta deri kaplama yapılsaydı oldukça iyi görünebilirdi. Donanım olarak zaten gırtlak; direksiyon ısıtmaya kadar var rakiplerinde opsiyon olarak bile sunulmayan. 1.6 Dizel otomatik olmaması büyük dezavantaj ancak, rakiplerine baktığınızda Qhasqai, CRV hariç Tiguan, Kuga vs 1.6 dizel otomatik seçeneğinin olmadığını görüyorsunuz. Uzun lafın kısası, bazıları avrupa markalarının fanatikliğinden vazgeçmese de sevsek de sevmesek de Hyundai emin adımlarla büyüyor.

    1. Amerika’da satılan Limited donanımda (diğerlerine pek bakmadım) ekranın üstündeki malzeme deri kaplı. Sürücünün dizi için deri kaplama bir kısım da var. Türkiye’ye maalesef bir şeylerden kısarak ithal ediyorlar.

    2. Hyundai-Kia ortaklığının kopyalama yapmadığı tek bir araç yok arada bir tek hyundai genesis adam gibi bir yapım olmuş onun dışında faso fiso…dct yaptık dediler iyi güzel hoş vites geçişleri seri ama yakıtı içiyor halen kendi optimasyonlarını yapamıyorlar sebebi? gayet basit üretme kopyala…daha bu ikili grubunda moose testte 66 km/h yi adam gibi tamamlayan araç yok sebebi? gayet basit üretme kopyala…

      1. Motoru, şanzımanı (manuel-otomatik), karoseri, elektronik ksımı dahil arabanın %100’ünü üreten bir Hyundai firması bir de kardeşi Kia vardır. Bunun haricinde arabasının %100’ünü üreten bir firma biliyorsanız yazın biz de öğrenelim.
        Merak edenler için ortak motor kullanan firmalar
        http://www.sekizsilindir.com/2015/03/hangi-marka-hangi-markann-motorunu.html
        Bu konu ile ilgili kısa bir köşe yazısı da şu linkte mevcut:
        http://www.milliyet.com.tr/markalari-farkli-ama-ruhlari-bir-/levent-koprulu/pazar/yazardetay/06.01.2013/1651819/default.htm

  3. Belki ilk uzun süreli kullandığım araç Getz olduğu için olabilir bilmiyorum fakat bu markanın araçlarına binince sanki evdeymiş gibi bir his kaplıyor içimi. Araçları çok samimi geliyor bana.

  4. X-trail ve Tucson arasında kalmıştık. Bu test ile neler değişecek bakalım, bu arada araç full donanım değil mi? Ve kamera açısı da çok iyi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu