Haberler

Jaguar XF L ilk defa yakalandı!




Yeni Jaguar XF’in uzun dingil mesafesi ile ilgili söylentiler sürerken, bir Worldcarfans takipçisi yeni Jaguar XF L’yi Nürburgring’de yakaladı.

Şöyle güzel bir göz gezdirildiğinde standart modelle hemen hemen aynı boyutlara sahip olan modeli standart varyantlarından ayıran özellikler ise daha uzun dingil mesafesi ve sunduğu daha geniş arka yaşam alanı.

Uzatılan dingil mesafesiyle alakalı hiçbir bilgi yer almazken değişimin ufak çapta olduğu dışarıdan belli oluyor. Bunun yanı sıra motor kombinasyonları hakkında da hiçbir bilgi vermeyen Jaguar’dan standart XF’den farklı seçenekler bekleniyor.

Modelde yer alması beklenen motorlar ise aşağıdaki gibi listelenmiş:

-2 litrelik dizel 163 ve 180 beygir (2 seçenek)
-2 litrelik benzinli 240 beygir
-3 litrelik dizel 300 beygir
-3 litrelik benzinli 340 ve 380 beygir (2 seçenek)

2016 Pekin Motor Show’da, Çinli tüketicilerine sunulması beklenen modelin, önceki raporlarında aynı anda diğer pazarlarda da satışa sunulabileceğinden bahsedilmiş. Fakat henüz hiçbir şey resmi değil.

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu