Haberler

Kahve çekirdeğinden otomobil: İstanbul Coffee Festival




dsm group tarafından ikinci kez organize edilen ve Türkiye’nin lider markası Paşabahçe’nin ana sponsorluğunda gerçekleştirilen İstanbul Coffee Festival, tüm kahve bileşenlerini ve kahve tutkunlarını bir araya getirmesinin yanı sıra ilginç etkinliklere sahne oluyor. Gören herkesi şaşırtan; tekerlekleri, kapıları, camları dahil her tarafı kahve çekirdekleriyle kaplanmış olan ‘otomobil’, festivalin gözdesi oldu. 6 kişinin, 6 gün boyunca çalışıp el emeğiyle kapladıkları araba için az, orta ve çok kavrulmuş kahve çekirdekleri ile birlikte telve de kullanıldı.

Geçtiğimiz yıl Avrupa’nın en büyük ikinci kahve festivali olarak büyük bir başarıya imza atan İstanbul Coffee Festival, 25 Ekim’e kadar Haydarpaşa Garı’nda sürüyor. Ulusal ve uluslararası 3. dalga kahve akımı temsilcilerinin tüketicilerle buluştuğu organizasyonda, her çeşit kahvenin yanı sıra resimden müziğe heykelden tasarım ürünlere kadar pek çok etkinlik de festivale renk katıyor.

Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu